Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

22 maart 2017, door Tessa Spauwen

Bijna alle adressen CIF glasvezel in Voorst

logo CIF glasvezelEerder gaf CIF aan dat als ze het buitengebied van Voorst zouden gaan aansluiten ze hierbij 4% van de woningen sowieso niet aan zouden sluiten omdat deze simpelweg niet rendabel aan te leggen zijn. Nu heeft de kabelexploitant met de gemeenten op de Noord-Veluwe ( dus ook Voorst) afgesroken, dat als aan de voorwaarde om überhaupt tot aanleg van glasvezel in het buitengebied over te gaan (minimaal 50% van de huishoudens kiest voor glasvezelinternet) wordt voldaan, CIF dan iig 99,8% van de huishoudens aan gaan sluiten. Bij de nieuwe afspraken is ook een iets hoger, levenslag, vastrechtbedrag afgesproken; nl. €12,50/mnd ipv €10,-/mnd. Dit extra bedrag, dat ieder huishouden dus bovenop het maandelijkse abonnemetsgeld van de gekozen provider moet betalen, heeft CIF nodig om uit te kunnen komen. 

Lees verder

Meer nieuws...

T-Mobile verandert aanbod

Afgelopen week heeft T-Mobile haar aanbod voor Thuis internet aangepast. Zowel op DSL als op de verschillende glasvezelnetwerken; Reggefiber/KNP NetwerkNL, Hun eigen ODF en het het VWT netwerk in D…

Twee glasvezelnetwerken West Maans en Waal

Dat de komst van een glasvezelnetwerk niet altijd goed nieuws is bewijst de situatie in West Maas en Waal op dit moment.
Bij een eerdere openbare aanbesteding voor de aanleg van de gemeenten in de…

Wolvega en Surhuisterveen op glasvezel van KPN

KPN NetwerkNL is begonnen met de aanleg van glasvezel voor 6100 woningen in Wolvega. De aansluiting van 2900 woningen in Surhuisterveen volgt later dit jaar. 
Voordeel van het glassvezlnetwer…

Glasvezel in Alkmaar door KPN NetwerkNL

KPN sluit met de gemeente Alkmaar een overeenkomst waarbij er dit jaar nog wordt gestart met de aansluiting op het glasvezelnetwerk van 13.000 woningen in Alkmaar-Centrum en Alkmaar Zuid.
In de ko…

Volg ons op social media