Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

11 december 2010, door Frank Wiegmans

Tweak lanceert ‘landelijk’ 200Mbit glasvezel

ALMERE, 10 december 2010 – ISP Tweak levert vanaf heden het 200Mbit glasvezelabonnement “Glas 200 R+” in een groot aantal steden verspreid door het land en levert daarmee het snelste Internet van Nederland.

Waar tot voorheen Zeewolde als enige gemeente in Nederland over 200Mbit glasvezel kon beschikken, kan Tweak inmiddels ‘landelijk’ glasvezelabonnementen leveren met maarliefst 200Mbit aan upload- en downloadsnelheid. Het abonnement is standaard compleet uitgerust met TV, vaste telefonie, maarliefst 50GB aan privé online-opslagcapaciteit en ongelimiteerd toegang tot nieuwsgroepen. Natuurlijk kan het abonnement worden uitgebreid met digitale interactieve TV   en HD televisie. Het Glas 200 R+ abonnement kan vanaf heden worden geleverd in de plaatsen Almere, Ruurlo, Deventer, Dordrecht, Enschede, Houten, Laren, Meppel, Rijssen – Holten, Veenendaal, Twello, Enter, Wijchen en Zeewolde en wordt geleverd over het actieve netwerk van Reggefiber.

Om glasvezel voor iedereen toegankelijk te maken, levert Tweak een assortiment glasvezelabonnementen voor een vaste prijs per maand waarbij alles is inbegrepen. Bovendien is Tweak de enige partij in de markt die haar klanten de vrijheid geeft om per maand op te zeggen. Het beschikbaar maken van extreme snelheden zoals 200Mbit upload- en downloadsnelheid biedt een enorme hoeveelheid mogelijkheden waarop een ieder zijn of haar glasvezelverbinding kan gebruiken. Tweak ziet deze high-end aansluiting als de beste voorbereiding op de toekomst. Klanten die gebruik maken van dergelijk snelle glasvezelverbindingen zijn verzekerd van een ultieme ervaring: een superieur televisieproduct, het snelste internet van Nederland en glasheldere telefonie.

Ter introductie van het breder beschikbaar worden van het “Glas 200 R+” abonnement biedt Tweak dit abonnement nu tijdelijk aan voor een vaste lage prijs van slechts 99,- EUR per maand (i.p.v. 129,- EUR).

Over Tweak
Tweak begon in 2002 met het leveren van breedband Internet met de hoogst mogelijke snelheid over ADSL, het ‘ouderwetse’ koperen telefonienetwerk. Sinds dien was het voor de serieuze Internetgebruiker mogelijk om het maximale uit een Internetverbinding te halen. Al snel werd het assortiment uitgebreid met een usenetplatform en telefonie via het internet (VoIP).  Inmiddels is Tweak de glasvezelleverancier met de grootste dekking van Nederland. Glasvezel geeft een enorme impuls aan de mogelijkheden van digitale interactieve communicatie. Tweak vindt het vooral van belang dat deze nieuwe technieken voor iedereen betaalbaar en bereikbaar moet kunnen zijn en dat daarbij de uitgebreide mogelijkheden maximaal worden benut.


Meer nieuws...

Minder graafschades bij aanleg glasvezelnetwerk KPN in de toekomst

De grond in Nederland ligt vol met verschillende soorten netwerken bestaande uit kabels en leidingen. Denk hierbij aan koperdraden, eleltriciteitskabels, gasleidingen, waterleidingen en glasvezelka…

Komt er E-Fiber glasvezel in Zundert?

Net als in Etten-Leur is netwerkbeheerder E-Fiber bereid gevonden om een grote investering te doen en zo glasvezelinternetmogelijk te maken in Zundert.
Hiervoor werd ook in Zundert een vraagbundel…

Etten-Leur nog even in de wacht voor glasvezel E-Fiber

De deadline voor de vraagbundeling in Etten-Leur verliep op 1 februari. Nu is het nog even wachten op een definitief “ja” vanuit netwerkbeheerder E-Fiber voordat er daadwerkelijk glasvezel aangeleg…

Den Bosch krijgt glasvezel

In Den Bosch west is KPN NetwerkNL begonnen met de aanleg van haar glasvezelnetwerk. Het plaatsen van de aansluiting in de meterkast is tijdens deze aanleg gratis. Tevens hoef je om een aansluiting…

Volg ons op social media