Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

09 december 2010, door Glasvezel Nieuws

Info avond in Woudenberg

Woudenberg op Glasvezel organiseert op maandag 13 december om 19:30 uur nog eenmaal een informatieavond voor alle bewoners in het Glasvezel centrum op de Dorpstraat 6, omdat er nog veel vragen zijn die de vrijwilligers graag willen beantwoorden. De vrijwilligers willen de bewoners ook graag uitleggen wat de 10 voordelen zijn van dit superieure telecomnetwerk.

Lees verder

Meer nieuws...

Aanleg glasvezelnetwerk in Tiel is gestart

Op 7 september is de aanleg van het glasvezelnetwerk in de bebouwde kom van Tiel symbolisch gestart met de onthulling van een informatiebord aan de Reuchlinlaan in Passewaaij.
Toekomstbestendig in…

Maastricht aan de glasvezel

De gemeente Maastricht heeft afgesproken met KPNNetwerkNL dat ze aangesloten wordt op het glasvezel netwerk van deze netwerkbeheerder.
In totaal gaat het om zo’n 60.000 aansluitingen. Het aansluit…

Etten-Leur toch aan de glasvezel?

Nadat E-Fiber in maart afhaakte als netwerkleverancier die een glasvezel netwerk aan wilde leggen in Etten-Leur pakt KPN nu de handschoen op.
E-Fiber had het plan om de gehele gemeente Etten-Leur …

Youfone verkort de levertijd

Voor haar Thuis TV & Internet proposities heeft Youfone aangekondigt dat ze de levertijd verkorten. Was het eerder nog dat je pas na minimaal 30 dagen na aanvraag aangesloten kon worden op de d…

Volg ons op social media