Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

08 december 2010, door Glasvezel Nieuws

Iphion biedt begin 2011 TV-over-IP aan in Eindhoven

Iphion, de TV-over-IP startup van o.a. Merien ten Houten, gaat begin 2011 van start op het FTTH-netwerk van Reggefiber in Eindhoven. Daar treedt OnsNet Eindhoven op als dienstverlener. Er is een speciale box ontworpen die broadcastcontent, aangeboden over een breedbandverbinding, naar de TV brengt en een standaard TV-abonnement kan vervangen. De box, gebaseerd op een NXP-chipset, moet 100 euro gaan kosten en het abonnement 50 euro per jaar. Daarvoor krijgt men 10 zenders. Een pluspakket met 80 zenders, inclusief HD-content, is ook mogelijk en zal 17 euro per maand kosten. Het gaat om een test, waaraan de NPO, RTL en SBS meewerken door streams van hun zenders beschikbaar te stellen voor het basispakket van 10 zenders. Voor het pluspakket verzorgt iphion zelf de rechten. Dat meldt iMMovator. Iphion is opgericht door Merien ten Houten, Robert Kelp en Willem Jan Withagen.

Lees verder

Meer nieuws...

Mijlpaal voor E-Fiber

Naast KPNNetwerkNL en Delta Fiber Networks maakt ook netwerkbeheerder E-Fiber behoorlijke stappen met de uitrol van haar glasvezelnetwerk. Het bedrijf heeft ondertussen de mijpaal van honderdduizen…

Aanleg glasvezelnetwerk in Tiel is gestart

Op 7 september is de aanleg van het glasvezelnetwerk in de bebouwde kom van Tiel symbolisch gestart met de onthulling van een informatiebord aan de Reuchlinlaan in Passewaaij.
Toekomstbestendig in…

Maastricht aan de glasvezel

De gemeente Maastricht heeft afgesproken met KPNNetwerkNL dat ze aangesloten wordt op het glasvezel netwerk van deze netwerkbeheerder.
In totaal gaat het om zo’n 60.000 aansluitingen. Het aansluit…

Etten-Leur toch aan de glasvezel?

Nadat E-Fiber in maart afhaakte als netwerkleverancier die een glasvezel netwerk aan wilde leggen in Etten-Leur pakt KPN nu de handschoen op.
E-Fiber had het plan om de gehele gemeente Etten-Leur …

Volg ons op social media