Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

08 december 2010, door Glasvezel Nieuws

Iphion biedt begin 2011 TV-over-IP aan in Eindhoven

Iphion, de TV-over-IP startup van o.a. Merien ten Houten, gaat begin 2011 van start op het FTTH-netwerk van Reggefiber in Eindhoven. Daar treedt OnsNet Eindhoven op als dienstverlener. Er is een speciale box ontworpen die broadcastcontent, aangeboden over een breedbandverbinding, naar de TV brengt en een standaard TV-abonnement kan vervangen. De box, gebaseerd op een NXP-chipset, moet 100 euro gaan kosten en het abonnement 50 euro per jaar. Daarvoor krijgt men 10 zenders. Een pluspakket met 80 zenders, inclusief HD-content, is ook mogelijk en zal 17 euro per maand kosten. Het gaat om een test, waaraan de NPO, RTL en SBS meewerken door streams van hun zenders beschikbaar te stellen voor het basispakket van 10 zenders. Voor het pluspakket verzorgt iphion zelf de rechten. Dat meldt iMMovator. Iphion is opgericht door Merien ten Houten, Robert Kelp en Willem Jan Withagen.

Lees verder

Meer nieuws...

Maastricht aan de glasvezel

De gemeente Maastricht heeft afgesproken met KPNNetwerkNL dat ze aangesloten wordt op het glasvezel netwerk van deze netwerkbeheerder.
In totaal gaat het om zo’n 60.000 aansluitingen. Het aansluit…

Etten-Leur toch aan de glasvezel?

Nadat E-Fiber in maart afhaakte als netwerkleverancier die een glasvezel netwerk aan wilde leggen in Etten-Leur pakt KPN nu de handschoen op.
E-Fiber had het plan om de gehele gemeente Etten-Leur …

Youfone verkort de levertijd

Voor haar Thuis TV & Internet proposities heeft Youfone aangekondigt dat ze de levertijd verkorten. Was het eerder nog dat je pas na minimaal 30 dagen na aanvraag aangesloten kon worden op de d…

Welke providers verhogen de prijzen binnenkort?

In deze tijd zijn we misschien met hele andere dingen druk dan we gewend zijn en vergeten we af en toe welke dag, laat staan welke maand het is, maar het is al weer bijna 1 juli en dat is (bijna tr…

Volg ons op social media