Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

14 december 2016, door Tessa Spauwen

Plattelandsgemeenten klaar met uitblijven werkend internet

De tien grootste plattelandsgemeenten in Nederland die samenwerkingsverband aangegaan zijn genaamd P10 zijn het zat dat hun inwoners al jarenlang verstoken blijven van behoorlijk werkend internet. Het verschil tussen de stad en het platteland wordt op dit moment alleen maar groter en groter. Op het gebied van internet komt dit omdat de uitrol hiervan nu is overgelaten aan de markt. Aangezien de woningen in deze grote plattelandsgemeenten veelal ver uit elkaar liggen vinden deze partijen het vaak niet rendabel om een nieuw en goed internetnetwerk aan te leggen.

 

Ondanks de belofte en druk vanuit de EU om alle huishoudens te voorzien van een snelle en stabiele internetverbinding.

Minister kamp heeft onlangs de bel;ofte gedaan dat iedereen in 2020 de beschikking heeft over supersnel internet via 5G. De gemeenten (en wij) denken echter niet dat dat de oplossing is voor het probleem.

 

Bekijk hier welke internetvervebindingen en pakketten er bij u te verkrijgen zijn.

Lees verder

Meer nieuws...

Maastricht aan de glasvezel

De gemeente Maastricht heeft afgesproken met KPNNetwerkNL dat ze aangesloten wordt op het glasvezel netwerk van deze netwerkbeheerder.
In totaal gaat het om zo’n 60.000 aansluitingen. Het aansluit…

Etten-Leur toch aan de glasvezel?

Nadat E-Fiber in maart afhaakte als netwerkleverancier die een glasvezel netwerk aan wilde leggen in Etten-Leur pakt KPN nu de handschoen op.
E-Fiber had het plan om de gehele gemeente Etten-Leur …

Youfone verkort de levertijd

Voor haar Thuis TV & Internet proposities heeft Youfone aangekondigt dat ze de levertijd verkorten. Was het eerder nog dat je pas na minimaal 30 dagen na aanvraag aangesloten kon worden op de d…

Welke providers verhogen de prijzen binnenkort?

In deze tijd zijn we misschien met hele andere dingen druk dan we gewend zijn en vergeten we af en toe welke dag, laat staan welke maand het is, maar het is al weer bijna 1 juli en dat is (bijna tr…

Volg ons op social media