Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

14 december 2016, door Tessa Spauwen

Plattelandsgemeenten klaar met uitblijven werkend internet

De tien grootste plattelandsgemeenten in Nederland die samenwerkingsverband aangegaan zijn genaamd P10 zijn het zat dat hun inwoners al jarenlang verstoken blijven van behoorlijk werkend internet. Het verschil tussen de stad en het platteland wordt op dit moment alleen maar groter en groter. Op het gebied van internet komt dit omdat de uitrol hiervan nu is overgelaten aan de markt. Aangezien de woningen in deze grote plattelandsgemeenten veelal ver uit elkaar liggen vinden deze partijen het vaak niet rendabel om een nieuw en goed internetnetwerk aan te leggen.

 

Ondanks de belofte en druk vanuit de EU om alle huishoudens te voorzien van een snelle en stabiele internetverbinding.

Minister kamp heeft onlangs de bel;ofte gedaan dat iedereen in 2020 de beschikking heeft over supersnel internet via 5G. De gemeenten (en wij) denken echter niet dat dat de oplossing is voor het probleem.

 

Bekijk hier welke internetvervebindingen en pakketten er bij u te verkrijgen zijn.

Lees verder

Meer nieuws...

Mijlpaal voor E-Fiber

Naast KPNNetwerkNL en Delta Fiber Networks maakt ook netwerkbeheerder E-Fiber behoorlijke stappen met de uitrol van haar glasvezelnetwerk. Het bedrijf heeft ondertussen de mijpaal van honderdduizen…

Aanleg glasvezelnetwerk in Tiel is gestart

Op 7 september is de aanleg van het glasvezelnetwerk in de bebouwde kom van Tiel symbolisch gestart met de onthulling van een informatiebord aan de Reuchlinlaan in Passewaaij.
Toekomstbestendig in…

Maastricht aan de glasvezel

De gemeente Maastricht heeft afgesproken met KPNNetwerkNL dat ze aangesloten wordt op het glasvezel netwerk van deze netwerkbeheerder.
In totaal gaat het om zo’n 60.000 aansluitingen. Het aansluit…

Etten-Leur toch aan de glasvezel?

Nadat E-Fiber in maart afhaakte als netwerkleverancier die een glasvezel netwerk aan wilde leggen in Etten-Leur pakt KPN nu de handschoen op.
E-Fiber had het plan om de gehele gemeente Etten-Leur …

Volg ons op social media