Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

13 december 2016, door Tessa Spauwen

Vodafone Thuis wordt T-Mobile!

 

 

Logo Vodafone

De overname van de vaste telecomtak van Vodafone Nederland door T-Mobile is goedgekeurd door de ACM (De Autoriteit Consument en Markt). Dit houdt in dat alle internet, tv en bellen activiteiten op zowel het xDSL als het glasvezelnetwerk van Vodafone overgenomen en verder geëxploiteerd worden door T-Mobile.

Begin 2016 gaven Vodafone en Ziggo aan graag te willen fuseren. Deze fusie werd afgelopen augustus door de Europese Commissie gooedgekeurd onder de voorwaarde dat Vodafone haar internet, tv en bellen activiteiten in Nederland van de hand deed.

Op 9 december gaf de Europese Commissie reeds goedkeuring aan T-Mobile als koper.  De ACM heeft hierop kort onderzoek gedaan naar de impact van een overname van deze activiteiten door T-Mobile op de Nederlandse markt. Hetgeen nu heeft geleid tot de goedkeuring van deze overname. 

 

Bekijk de pakketten van Vodafone (binnenkort dus T-Mobile) hier.

Lees verder

Meer nieuws...

Mijlpaal voor E-Fiber

Naast KPNNetwerkNL en Delta Fiber Networks maakt ook netwerkbeheerder E-Fiber behoorlijke stappen met de uitrol van haar glasvezelnetwerk. Het bedrijf heeft ondertussen de mijpaal van honderdduizen…

Aanleg glasvezelnetwerk in Tiel is gestart

Op 7 september is de aanleg van het glasvezelnetwerk in de bebouwde kom van Tiel symbolisch gestart met de onthulling van een informatiebord aan de Reuchlinlaan in Passewaaij.
Toekomstbestendig in…

Maastricht aan de glasvezel

De gemeente Maastricht heeft afgesproken met KPNNetwerkNL dat ze aangesloten wordt op het glasvezel netwerk van deze netwerkbeheerder.
In totaal gaat het om zo’n 60.000 aansluitingen. Het aansluit…

Etten-Leur toch aan de glasvezel?

Nadat E-Fiber in maart afhaakte als netwerkleverancier die een glasvezel netwerk aan wilde leggen in Etten-Leur pakt KPN nu de handschoen op.
E-Fiber had het plan om de gehele gemeente Etten-Leur …

Volg ons op social media