Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

07 december 2010, door Glasvezel Nieuws

UPC per april 2011 niet meer actief via Kabel Noord

Per 1 april 2011 biedt UPC Nederland geen Fiber Power Internet meer aan via het netwerk van kabelbedrijf Kabel Noord, waarmee een einde komt aan de samenwerking die sinds 1998 bestond. Fiber Power Internet 25 is de enige UPC dienst die Kabel Noord in haar verzorgingsgebied levert. UPC verklaart dat Kabel Noord sinds enkele jaren een eigen volwaardige portfolio aan digitale diensten biedt. Er is volgens UPC hierdoor geen commerciĆ«le reden meer voor nog een internetaanbieder op hetzelfde kabelnetwerk. Beide partijen hebben de Kabel Noord klanten met een UPC internetabonnement met een brief geĆÆnformeerd over de veranderingen. Kabel Noord zegt toe een passende aanbieding te zullen doen, zodat de klanten kunnen overstappen naar een van de andere kabelinternetdiensten die Kabel Noord aanbiedt. Ook nadat deze klanten zijn overgestapt naar een ander internetabonnement, en uiterlijk tot aan het eind van 2011, behouden klanten van Kabel Noord hun UPC e-mailadres.

Lees verder

Meer nieuws...

Mijlpaal voor E-Fiber

Naast KPNNetwerkNL en Delta Fiber Networks maakt ook netwerkbeheerder E-Fiber behoorlijke stappen met de uitrol van haar glasvezelnetwerk. Het bedrijf heeft ondertussen de mijpaal van honderdduizen…

Aanleg glasvezelnetwerk in Tiel is gestart

Op 7 september is de aanleg van het glasvezelnetwerk in de bebouwde kom van Tiel symbolisch gestart met de onthulling van een informatiebord aan de Reuchlinlaan in Passewaaij.
Toekomstbestendig in…

Maastricht aan de glasvezel

De gemeente Maastricht heeft afgesproken met KPNNetwerkNL dat ze aangesloten wordt op het glasvezel netwerk van deze netwerkbeheerder.
In totaal gaat het om zo’n 60.000 aansluitingen. Het aansluit…

Etten-Leur toch aan de glasvezel?

Nadat E-Fiber in maart afhaakte als netwerkleverancier die een glasvezel netwerk aan wilde leggen in Etten-Leur pakt KPN nu de handschoen op.
E-Fiber had het plan om de gehele gemeente Etten-Leur …

Volg ons op social media