Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

05 december 2016, door Tessa Spauwen

XS4ALL wederom meest aanbevolen alles-in-1 internetaanbieder

XS4All is door haar klanten wederom het meest aanbevolen het afgelopen half jaar blijkt uit onderzoek van Telecompaper. Telecompaper publoceert elk half jaar een ranking van alles-in-een internetaanbieders po basis van de mate waarin zij worden aanbevolen door hun klanten. Dit wordt de WoM-score genoemd ( Word of Mouth), of te wel een “mond tot mond” score, de mate waarin een triple-play provider aangeraden wordt bij vrienden familie etc.

In het onderzoek zijn de negen grootste internetproviders van Nederland meegenomen.

Van de ruim 3250 mensen die meededen afgelopen half jaar kreeg XS4All met een score van 73 procent duidelijk de hoogste score. Dit keer gevolgd door KPN met een score van 63%. KPN is hiermee een plek gestegen tov de vorige peiling. Sinds 2015 is KPN zelfs een behoorlijk stuk gestegen aangezien ze komen van 50 procent!

Ondanks dat de score van XS4All iets gedaald is, blijkt uit de peilingen dat XS4All de laatste tijd structureel op de eerste plek staat als internet-tv-en-bellen aanbieder.  

De voornaamste redenen hiervan blijken de klantenservice, de technische ondersteuning en de betrouwbaarheid te zijn. Respectievelijk 44, 47 en 42 procent van de ondervraagden geeft dit als reden op om XS4All als provider aan te raden aan anderen.

 

Geïnteresseerd in de glasvezel internet pakketten van XS4All? Bekijk ze hier.

Lees verder

Meer nieuws...

Maastricht aan de glasvezel

De gemeente Maastricht heeft afgesproken met KPNNetwerkNL dat ze aangesloten wordt op het glasvezel netwerk van deze netwerkbeheerder.
In totaal gaat het om zo’n 60.000 aansluitingen. Het aansluit…

Etten-Leur toch aan de glasvezel?

Nadat E-Fiber in maart afhaakte als netwerkleverancier die een glasvezel netwerk aan wilde leggen in Etten-Leur pakt KPN nu de handschoen op.
E-Fiber had het plan om de gehele gemeente Etten-Leur …

Youfone verkort de levertijd

Voor haar Thuis TV & Internet proposities heeft Youfone aangekondigt dat ze de levertijd verkorten. Was het eerder nog dat je pas na minimaal 30 dagen na aanvraag aangesloten kon worden op de d…

Welke providers verhogen de prijzen binnenkort?

In deze tijd zijn we misschien met hele andere dingen druk dan we gewend zijn en vergeten we af en toe welke dag, laat staan welke maand het is, maar het is al weer bijna 1 juli en dat is (bijna tr…

Volg ons op social media