Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

05 december 2016, door Tessa Spauwen

XS4ALL wederom meest aanbevolen alles-in-1 internetaanbieder

XS4All is door haar klanten wederom het meest aanbevolen het afgelopen half jaar blijkt uit onderzoek van Telecompaper. Telecompaper publoceert elk half jaar een ranking van alles-in-een internetaanbieders po basis van de mate waarin zij worden aanbevolen door hun klanten. Dit wordt de WoM-score genoemd ( Word of Mouth), of te wel een “mond tot mond” score, de mate waarin een triple-play provider aangeraden wordt bij vrienden familie etc.

In het onderzoek zijn de negen grootste internetproviders van Nederland meegenomen.

Van de ruim 3250 mensen die meededen afgelopen half jaar kreeg XS4All met een score van 73 procent duidelijk de hoogste score. Dit keer gevolgd door KPN met een score van 63%. KPN is hiermee een plek gestegen tov de vorige peiling. Sinds 2015 is KPN zelfs een behoorlijk stuk gestegen aangezien ze komen van 50 procent!

Ondanks dat de score van XS4All iets gedaald is, blijkt uit de peilingen dat XS4All de laatste tijd structureel op de eerste plek staat als internet-tv-en-bellen aanbieder.  

De voornaamste redenen hiervan blijken de klantenservice, de technische ondersteuning en de betrouwbaarheid te zijn. Respectievelijk 44, 47 en 42 procent van de ondervraagden geeft dit als reden op om XS4All als provider aan te raden aan anderen.

 

Geïnteresseerd in de glasvezel internet pakketten van XS4All? Bekijk ze hier.

Lees verder

Meer nieuws...

Minder graafschades bij aanleg glasvezelnetwerk KPN in de toekomst

De grond in Nederland ligt vol met verschillende soorten netwerken bestaande uit kabels en leidingen. Denk hierbij aan koperdraden, eleltriciteitskabels, gasleidingen, waterleidingen en glasvezelka…

Komt er E-Fiber glasvezel in Zundert?

Net als in Etten-Leur is netwerkbeheerder E-Fiber bereid gevonden om een grote investering te doen en zo glasvezelinternetmogelijk te maken in Zundert.
Hiervoor werd ook in Zundert een vraagbundel…

Etten-Leur nog even in de wacht voor glasvezel E-Fiber

De deadline voor de vraagbundeling in Etten-Leur verliep op 1 februari. Nu is het nog even wachten op een definitief “ja” vanuit netwerkbeheerder E-Fiber voordat er daadwerkelijk glasvezel aangeleg…

Den Bosch krijgt glasvezel

In Den Bosch west is KPN NetwerkNL begonnen met de aanleg van haar glasvezelnetwerk. Het plaatsen van de aansluiting in de meterkast is tijdens deze aanleg gratis. Tevens hoef je om een aansluiting…

Volg ons op social media