Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

30 november 2016, door Glasvezel Nieuws

Selectieprocedure glasvezel Venray is een totale farce!

Het college stemt in met de opgestelde selectie- en beoordelingscriteria inzake de concurrerende Europese aanbestedingsprocedure voor de aanleg van glasvezel in de gemeente Venray. Volgens SP-raadslid Joep Gielens is van concurrentie geen sprake. Hij meent dat de criteria zijn toegeschreven naar GlaswebVenray. Enige tijd geleden bleek dat de kans aanwezig is dat de Europese Unie de gemeentelijke garantstelling als ontoelaatbare staatssteun aanmerkt. Daarop besloot Venray tot het uitschrijven van een concurrerende selectieprocedure, zodat weigering vanuit Brussel uitgesloten is.

 

Lees verder

Meer nieuws...

Mijlpaal voor E-Fiber

Naast KPNNetwerkNL en Delta Fiber Networks maakt ook netwerkbeheerder E-Fiber behoorlijke stappen met de uitrol van haar glasvezelnetwerk. Het bedrijf heeft ondertussen de mijpaal van honderdduizen…

Aanleg glasvezelnetwerk in Tiel is gestart

Op 7 september is de aanleg van het glasvezelnetwerk in de bebouwde kom van Tiel symbolisch gestart met de onthulling van een informatiebord aan de Reuchlinlaan in Passewaaij.
Toekomstbestendig in…

Maastricht aan de glasvezel

De gemeente Maastricht heeft afgesproken met KPNNetwerkNL dat ze aangesloten wordt op het glasvezel netwerk van deze netwerkbeheerder.
In totaal gaat het om zo’n 60.000 aansluitingen. Het aansluit…

Etten-Leur toch aan de glasvezel?

Nadat E-Fiber in maart afhaakte als netwerkleverancier die een glasvezel netwerk aan wilde leggen in Etten-Leur pakt KPN nu de handschoen op.
E-Fiber had het plan om de gehele gemeente Etten-Leur …

Volg ons op social media