Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

14 november 2016, door Glasvezel Nieuws

Ondernemers Schagen in actie voor glasvezel

De Ondernemers Federatie Schagen zet een offensief in om zoveel mogelijk ondernemers en particulieren te winnen voor glasvezel. Glasvezel en daarmee supersnel internet in de gemeente Schagen is van essentieel belang voor het bedrijfsleven hier, zegt Hans Bouterse van de OFS. In de gemeente Schagen wil E-Fiber het glasvezelnet aanleggen als veertig procent van de adressen meedoet. Aanvankelijk moest medio oktober duidelijk zijn of het percentage van veertig procent wordt gehaald

 

Lees verder

Meer nieuws...

Mijlpaal voor E-Fiber

Naast KPNNetwerkNL en Delta Fiber Networks maakt ook netwerkbeheerder E-Fiber behoorlijke stappen met de uitrol van haar glasvezelnetwerk. Het bedrijf heeft ondertussen de mijpaal van honderdduizen…

Aanleg glasvezelnetwerk in Tiel is gestart

Op 7 september is de aanleg van het glasvezelnetwerk in de bebouwde kom van Tiel symbolisch gestart met de onthulling van een informatiebord aan de Reuchlinlaan in Passewaaij.
Toekomstbestendig in…

Maastricht aan de glasvezel

De gemeente Maastricht heeft afgesproken met KPNNetwerkNL dat ze aangesloten wordt op het glasvezel netwerk van deze netwerkbeheerder.
In totaal gaat het om zo’n 60.000 aansluitingen. Het aansluit…

Etten-Leur toch aan de glasvezel?

Nadat E-Fiber in maart afhaakte als netwerkleverancier die een glasvezel netwerk aan wilde leggen in Etten-Leur pakt KPN nu de handschoen op.
E-Fiber had het plan om de gehele gemeente Etten-Leur …

Volg ons op social media