Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

11 november 2016, door Glasvezel Nieuws

Glasvezel moet er ook écht voor iedereen komen.

CDA, VVD en SP zijn eensgezind en vinden dat het college van het Hof van Twente met een plan moet komen om ook de resterende vier procent in het buitengebied van glasvezel te voorzien. Cogas kwam vorige week met het jubelbericht dat huishoudens in het randgebied ook worden aangesloten op glasvezel. Toch blijft vier procent nog bestookt van de voorziening en voor hen zou maatwerk worden geleverd. In de praktijk staat maatwerk echter synoniem voor het betalen van soms wel €10.000.

 

Lees verder

Meer nieuws...

Mijlpaal voor E-Fiber

Naast KPNNetwerkNL en Delta Fiber Networks maakt ook netwerkbeheerder E-Fiber behoorlijke stappen met de uitrol van haar glasvezelnetwerk. Het bedrijf heeft ondertussen de mijpaal van honderdduizen…

Aanleg glasvezelnetwerk in Tiel is gestart

Op 7 september is de aanleg van het glasvezelnetwerk in de bebouwde kom van Tiel symbolisch gestart met de onthulling van een informatiebord aan de Reuchlinlaan in Passewaaij.
Toekomstbestendig in…

Maastricht aan de glasvezel

De gemeente Maastricht heeft afgesproken met KPNNetwerkNL dat ze aangesloten wordt op het glasvezel netwerk van deze netwerkbeheerder.
In totaal gaat het om zo’n 60.000 aansluitingen. Het aansluit…

Etten-Leur toch aan de glasvezel?

Nadat E-Fiber in maart afhaakte als netwerkleverancier die een glasvezel netwerk aan wilde leggen in Etten-Leur pakt KPN nu de handschoen op.
E-Fiber had het plan om de gehele gemeente Etten-Leur …

Volg ons op social media