Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

11 november 2016, door Glasvezel Nieuws

Glasvezel moet er ook écht voor iedereen komen.

CDA, VVD en SP zijn eensgezind en vinden dat het college van het Hof van Twente met een plan moet komen om ook de resterende vier procent in het buitengebied van glasvezel te voorzien. Cogas kwam vorige week met het jubelbericht dat huishoudens in het randgebied ook worden aangesloten op glasvezel. Toch blijft vier procent nog bestookt van de voorziening en voor hen zou maatwerk worden geleverd. In de praktijk staat maatwerk echter synoniem voor het betalen van soms wel €10.000.

 

Lees verder

Meer nieuws...

Maastricht aan de glasvezel

De gemeente Maastricht heeft afgesproken met KPNNetwerkNL dat ze aangesloten wordt op het glasvezel netwerk van deze netwerkbeheerder.
In totaal gaat het om zo’n 60.000 aansluitingen. Het aansluit…

Etten-Leur toch aan de glasvezel?

Nadat E-Fiber in maart afhaakte als netwerkleverancier die een glasvezel netwerk aan wilde leggen in Etten-Leur pakt KPN nu de handschoen op.
E-Fiber had het plan om de gehele gemeente Etten-Leur …

Youfone verkort de levertijd

Voor haar Thuis TV & Internet proposities heeft Youfone aangekondigt dat ze de levertijd verkorten. Was het eerder nog dat je pas na minimaal 30 dagen na aanvraag aangesloten kon worden op de d…

Welke providers verhogen de prijzen binnenkort?

In deze tijd zijn we misschien met hele andere dingen druk dan we gewend zijn en vergeten we af en toe welke dag, laat staan welke maand het is, maar het is al weer bijna 1 juli en dat is (bijna tr…

Volg ons op social media