Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

27 oktober 2016, door Glasvezel Nieuws

Meer klanten voor KPN

In het derde kwartaal van 2016 steeg het aantal breedbandklanten bij KPN per saldo met 6.000 en er kwamen per saldo 22.000 nieuwe interactieve TV-klanten bij. Het aantal mobiele abonnees steeg per saldo met 36.000. Aan het einde van het derde kwartaal had 35% van het aantal breedbandklanten – 1.003.000 huishoudens – een combinatie van vast-mobiele diensten van KPN. KPN zag de omzet afgelopen kwartaal opnieuw dalen, door aanhoudende druk op de zakelijke markt

Lees verder

Meer nieuws...

Aanleg glasvezelnetwerk in Tiel is gestart

Op 7 september is de aanleg van het glasvezelnetwerk in de bebouwde kom van Tiel symbolisch gestart met de onthulling van een informatiebord aan de Reuchlinlaan in Passewaaij.
Toekomstbestendig in…

Maastricht aan de glasvezel

De gemeente Maastricht heeft afgesproken met KPNNetwerkNL dat ze aangesloten wordt op het glasvezel netwerk van deze netwerkbeheerder.
In totaal gaat het om zo’n 60.000 aansluitingen. Het aansluit…

Etten-Leur toch aan de glasvezel?

Nadat E-Fiber in maart afhaakte als netwerkleverancier die een glasvezel netwerk aan wilde leggen in Etten-Leur pakt KPN nu de handschoen op.
E-Fiber had het plan om de gehele gemeente Etten-Leur …

Youfone verkort de levertijd

Voor haar Thuis TV & Internet proposities heeft Youfone aangekondigt dat ze de levertijd verkorten. Was het eerder nog dat je pas na minimaal 30 dagen na aanvraag aangesloten kon worden op de d…

Volg ons op social media