Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

03 december 2010, door Glasvezel Nieuws

Amsterdam Internet Exchange stelt drie nieuwe bestuursleden aan

en van de Vereniging Amsterdam Internet Exchange hebben tijdens de algemene ledenvergadering van afgelopen woensdag 24 november in Amsterdam drie nieuwe bestuursleden gekozen. Alex Bik, CTO van de Nederlandse zakelijke ISP BIT, Arif Polat, IP Interconnection Manager bij Turk Telekom en Remco Frijling, Director Sales Engineering European Markets van Level3 Communications voegen zich bij de zittende bestuursleden Christian Kaufmann van Akamai Technologies en Reinart Wellinkvoorde van Vodafone.“De nieuwe bestuursleden zijn allen uitzonderlijke professionals en tezamen vormen zij een zeer complementair bestuur”, zegt Job Witteman, CEO van AMS-IX BV dat in eigendom is van de Vereniging AMS-IX. “Alex Bik is een gerespecteerd technisch brein binnen de Nederlandse ISP-wereld met een pragmatische kijk op de business. Ook de senior management-kwaliteiten en marktervaring van Remco Frijling en de culturele, markt- en telecommunicatieachtergrond van Arif Polat zullen een belangrijke bijdrage leveren aan het bestuur van AMS-IX. De aanstelling van de nieuwe leden biedt een solide basis voor het nemen van strategische beslissingen over de ontwikkeling van ons internetknooppunt en de IP interconnectie-markt in Amsterdam.”

Lees verder

Meer nieuws...

Mijlpaal voor E-Fiber

Naast KPNNetwerkNL en Delta Fiber Networks maakt ook netwerkbeheerder E-Fiber behoorlijke stappen met de uitrol van haar glasvezelnetwerk. Het bedrijf heeft ondertussen de mijpaal van honderdduizen…

Aanleg glasvezelnetwerk in Tiel is gestart

Op 7 september is de aanleg van het glasvezelnetwerk in de bebouwde kom van Tiel symbolisch gestart met de onthulling van een informatiebord aan de Reuchlinlaan in Passewaaij.
Toekomstbestendig in…

Maastricht aan de glasvezel

De gemeente Maastricht heeft afgesproken met KPNNetwerkNL dat ze aangesloten wordt op het glasvezel netwerk van deze netwerkbeheerder.
In totaal gaat het om zo’n 60.000 aansluitingen. Het aansluit…

Etten-Leur toch aan de glasvezel?

Nadat E-Fiber in maart afhaakte als netwerkleverancier die een glasvezel netwerk aan wilde leggen in Etten-Leur pakt KPN nu de handschoen op.
E-Fiber had het plan om de gehele gemeente Etten-Leur …

Volg ons op social media