Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

03 december 2010, door Glasvezel Nieuws

Amsterdam Internet Exchange stelt drie nieuwe bestuursleden aan

en van de Vereniging Amsterdam Internet Exchange hebben tijdens de algemene ledenvergadering van afgelopen woensdag 24 november in Amsterdam drie nieuwe bestuursleden gekozen. Alex Bik, CTO van de Nederlandse zakelijke ISP BIT, Arif Polat, IP Interconnection Manager bij Turk Telekom en Remco Frijling, Director Sales Engineering European Markets van Level3 Communications voegen zich bij de zittende bestuursleden Christian Kaufmann van Akamai Technologies en Reinart Wellinkvoorde van Vodafone.“De nieuwe bestuursleden zijn allen uitzonderlijke professionals en tezamen vormen zij een zeer complementair bestuur”, zegt Job Witteman, CEO van AMS-IX BV dat in eigendom is van de Vereniging AMS-IX. “Alex Bik is een gerespecteerd technisch brein binnen de Nederlandse ISP-wereld met een pragmatische kijk op de business. Ook de senior management-kwaliteiten en marktervaring van Remco Frijling en de culturele, markt- en telecommunicatieachtergrond van Arif Polat zullen een belangrijke bijdrage leveren aan het bestuur van AMS-IX. De aanstelling van de nieuwe leden biedt een solide basis voor het nemen van strategische beslissingen over de ontwikkeling van ons internetknooppunt en de IP interconnectie-markt in Amsterdam.”

Lees verder

Meer nieuws...

Maastricht aan de glasvezel

De gemeente Maastricht heeft afgesproken met KPNNetwerkNL dat ze aangesloten wordt op het glasvezel netwerk van deze netwerkbeheerder.
In totaal gaat het om zo’n 60.000 aansluitingen. Het aansluit…

Etten-Leur toch aan de glasvezel?

Nadat E-Fiber in maart afhaakte als netwerkleverancier die een glasvezel netwerk aan wilde leggen in Etten-Leur pakt KPN nu de handschoen op.
E-Fiber had het plan om de gehele gemeente Etten-Leur …

Youfone verkort de levertijd

Voor haar Thuis TV & Internet proposities heeft Youfone aangekondigt dat ze de levertijd verkorten. Was het eerder nog dat je pas na minimaal 30 dagen na aanvraag aangesloten kon worden op de d…

Welke providers verhogen de prijzen binnenkort?

In deze tijd zijn we misschien met hele andere dingen druk dan we gewend zijn en vergeten we af en toe welke dag, laat staan welke maand het is, maar het is al weer bijna 1 juli en dat is (bijna tr…

Volg ons op social media