Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

03 december 2010, door Glasvezel Nieuws

Regiokabel verwacht inhaalslag na uitrol Docsis 3.0 platform

Regiokabel, de kabeloperator in Huissen (Gelderland), beschikt sinds augustus over een Docsis 3.0-netwerk. In 2008 werd het bedrijf overgenomen van de Stichting Kabeltelevisie Huissen en nu is het klaar voor een inhaalslag, aldus Herman Tanis, directeur van Regiokabel. Met 7.500 homes passed en 5.500 klanten is de penetratie van nieuwe diensten op de klantenbasis nog bescheiden: voor digitale TV, breedband en telefonie heeft Regiokabel minder dan 1.000 abonnees, maar dat aantal groeit sterk. Herman Tanis verwacht dat de penetratie op termijn die van Ziggo en UPC minimaal moet kunnen evenaren.

Lees verder

Meer nieuws...

Maastricht aan de glasvezel

De gemeente Maastricht heeft afgesproken met KPNNetwerkNL dat ze aangesloten wordt op het glasvezel netwerk van deze netwerkbeheerder.
In totaal gaat het om zo’n 60.000 aansluitingen. Het aansluit…

Etten-Leur toch aan de glasvezel?

Nadat E-Fiber in maart afhaakte als netwerkleverancier die een glasvezel netwerk aan wilde leggen in Etten-Leur pakt KPN nu de handschoen op.
E-Fiber had het plan om de gehele gemeente Etten-Leur …

Youfone verkort de levertijd

Voor haar Thuis TV & Internet proposities heeft Youfone aangekondigt dat ze de levertijd verkorten. Was het eerder nog dat je pas na minimaal 30 dagen na aanvraag aangesloten kon worden op de d…

Welke providers verhogen de prijzen binnenkort?

In deze tijd zijn we misschien met hele andere dingen druk dan we gewend zijn en vergeten we af en toe welke dag, laat staan welke maand het is, maar het is al weer bijna 1 juli en dat is (bijna tr…

Volg ons op social media