Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

03 december 2010, door Glasvezel Nieuws

Regiokabel verwacht inhaalslag na uitrol Docsis 3.0 platform

Regiokabel, de kabeloperator in Huissen (Gelderland), beschikt sinds augustus over een Docsis 3.0-netwerk. In 2008 werd het bedrijf overgenomen van de Stichting Kabeltelevisie Huissen en nu is het klaar voor een inhaalslag, aldus Herman Tanis, directeur van Regiokabel. Met 7.500 homes passed en 5.500 klanten is de penetratie van nieuwe diensten op de klantenbasis nog bescheiden: voor digitale TV, breedband en telefonie heeft Regiokabel minder dan 1.000 abonnees, maar dat aantal groeit sterk. Herman Tanis verwacht dat de penetratie op termijn die van Ziggo en UPC minimaal moet kunnen evenaren.

Lees verder

Meer nieuws...

Mijlpaal voor E-Fiber

Naast KPNNetwerkNL en Delta Fiber Networks maakt ook netwerkbeheerder E-Fiber behoorlijke stappen met de uitrol van haar glasvezelnetwerk. Het bedrijf heeft ondertussen de mijpaal van honderdduizen…

Aanleg glasvezelnetwerk in Tiel is gestart

Op 7 september is de aanleg van het glasvezelnetwerk in de bebouwde kom van Tiel symbolisch gestart met de onthulling van een informatiebord aan de Reuchlinlaan in Passewaaij.
Toekomstbestendig in…

Maastricht aan de glasvezel

De gemeente Maastricht heeft afgesproken met KPNNetwerkNL dat ze aangesloten wordt op het glasvezel netwerk van deze netwerkbeheerder.
In totaal gaat het om zo’n 60.000 aansluitingen. Het aansluit…

Etten-Leur toch aan de glasvezel?

Nadat E-Fiber in maart afhaakte als netwerkleverancier die een glasvezel netwerk aan wilde leggen in Etten-Leur pakt KPN nu de handschoen op.
E-Fiber had het plan om de gehele gemeente Etten-Leur …

Volg ons op social media