Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

06 oktober 2016, door Glasvezel Nieuws

Nederlanders vinden LTE goed alternatief vast internet

Bijna de helft van de Nederlanders zegt te overwegen hun vaste internetverbinding in te ruilen voor een mobiel abonnement wanneer een dergelijk mobiel abonnement goedkoper is. Voor 34 procent van de Nederlanders is een overstap het overwegen waard wanneer de geboden snelheid van mobiel internet via 5G even hoog of hoger is dan van vast internet, zo blijkt uit onderzoek van Telecompaper. Wanneer Nederlanders een 4G-abonnement kunnen krijgen dat in prijs goedkoper is dan het huidige mobiele abonnement en vast internet samen, dan is dat voor 44 procent van de Nederlanders een overweging om ergens het komende jaar over te stappen.Betrouwbaarheid van de mobiele verbinding is ook belangrijk. Is deze even goed of beter dan de betrouwbaarheid van de huidige vast internetverbinding, dan vindt 37 procent van de Nederlanders dat een argument om een overstap te overwegen.

 

Lees verder

Meer nieuws...

Mijlpaal voor E-Fiber

Naast KPNNetwerkNL en Delta Fiber Networks maakt ook netwerkbeheerder E-Fiber behoorlijke stappen met de uitrol van haar glasvezelnetwerk. Het bedrijf heeft ondertussen de mijpaal van honderdduizen…

Aanleg glasvezelnetwerk in Tiel is gestart

Op 7 september is de aanleg van het glasvezelnetwerk in de bebouwde kom van Tiel symbolisch gestart met de onthulling van een informatiebord aan de Reuchlinlaan in Passewaaij.
Toekomstbestendig in…

Maastricht aan de glasvezel

De gemeente Maastricht heeft afgesproken met KPNNetwerkNL dat ze aangesloten wordt op het glasvezel netwerk van deze netwerkbeheerder.
In totaal gaat het om zo’n 60.000 aansluitingen. Het aansluit…

Etten-Leur toch aan de glasvezel?

Nadat E-Fiber in maart afhaakte als netwerkleverancier die een glasvezel netwerk aan wilde leggen in Etten-Leur pakt KPN nu de handschoen op.
E-Fiber had het plan om de gehele gemeente Etten-Leur …

Volg ons op social media