Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

30 september 2016, door Casper

Veilige online omgeving voor klanten Fiber.NL

Veilige online omgeving voor klanten Fiber Nederland dankzij Kaspersky Lab

Amsterdam, 29 september 2016 – Een tragere computer, programma’s die niet meer werken of bestanden die in het niets verdwijnen: het zijn allemaal symptomen van een besmetting met een computervirus. Heel vervelend, maar ook onnodig. Om dit soort problemen te voorkomen kunnen klanten van Fiber Nederland (Fiber NL) voortaan tegen een vaste en scherpe maandelijkse vergoeding hun supersnelle internetaansluiting combineren met Kaspersky Total Security, de krachtige beveiligingsoplossing van Kaspersky Lab voor thuisgebruikers.
Kaspersky Total Security biedt alles wat klanten van Fiber NL nodig hebben om optimaal gebruik te maken van hun snelle internetaansluiting en met een gerust hart te surfen, winkelen en betalen op het internet. Zelfs over het updaten van de softwareprogramma’s die ze gebruiken hoeven ze niet na te denken. Ook is het mogelijk om op afstand een oogje te houden op het internetgebruik van hun kinderen, zodat deze veilig en verantwoord online kunnen zijn. In steeds meer gezinnen worden pc’s, laptops, tablets en smartphones door elkaar gebruikt: Kaspersky Total Security beschermt alle soorten devices tegen virussen en andere malware. Daarbij is het gebruik van de beveiligingsoplossing eenvoudig uit te breiden naar nieuwe apparaten.
Consumenten kopen steeds meer online, ook software. Kaspersky Lab speelt op deze ontwikkeling in via de samenwerking met een snelgroeiende internetaanbieder als Fiber NL. “Klanten van Fiber NL maken intensief gebruik van het internet en hebben daarbij heel bewust voor een supersnelle aansluiting gekozen. Optimale beveiliging is voor hen een basisbehoefte. Onze security-oplossing is een perfecte aanvulling op de diensten van Fiber NL. Daarmee kunnen consumenten veilig het internet op, zonder in te boeten aan snelheid”, zegt Martijn van Lom, General Manager Kaspersky Lab Benelux.
“Kaspersky is al 18 jaar lang een innovatieve speler op het gebied van cyberbeveiliging en zijn oplossingen zijn meerdere malen als beste uit onafhankelijke tests gekomen. Met de samenwerking tussen onze bedrijven bieden we klanten een makkelijke, veilige en vooral laagdrempelige manier om zichzelf te beschermen tegen de donkere kant van het internet tegen een vast en laag bedrag per maand”, aldus Daan Hamoen, co-founder en CTO van Fiber NL.
   
Over Kaspersky Lab 
Kaspersky Lab is een wereldwijd opererend, in 1997 opgericht cybersecuritybedrijf. Kaspersky Labs diepgaande expertise op het gebied van inlichtingen en beveiliging wordt wereldwijd voortdurend omgezet in beveiligingsoplossingen en -diensten ter bescherming van bedrijven, kritieke infrastructuur, overheden en consumenten. Het uitgebreide beveiligingsportfolio van het bedrijf omvat toonaangevende endpoint-bescherming en gespecialiseerde beveiligingsoplossingen en diensten voor de bestrijding van geavanceerde en zich continu ontwikkelende digitale dreigingen. Technologieën van Kaspersky Lab bieden bescherming aan ruim 400 miljoen gebruikers en helpen 270.000 zakelijke klanten om hun meest waardevolle bezit te beschermen. Meer informatie op www.kaspersky.com.
Over Fiber Nederland
Fiber Nederland (Fiber NL) is de snelst groeiende glasvezelprovider van Nederland, door supersnel internet, goedkope telefonie en haarscherpe televisie tegen de beste prijs te leveren. Fiber NL is inmiddels in heel Nederland beschikbaar. Als het niet via glasvezel kan, dan kan het via (vectored) DSL. Kijk voor meer informatie en de beschikbaarheid op www.fiber.nl.


Meer nieuws...

Mijlpaal voor E-Fiber

Naast KPNNetwerkNL en Delta Fiber Networks maakt ook netwerkbeheerder E-Fiber behoorlijke stappen met de uitrol van haar glasvezelnetwerk. Het bedrijf heeft ondertussen de mijpaal van honderdduizen…

Aanleg glasvezelnetwerk in Tiel is gestart

Op 7 september is de aanleg van het glasvezelnetwerk in de bebouwde kom van Tiel symbolisch gestart met de onthulling van een informatiebord aan de Reuchlinlaan in Passewaaij.
Toekomstbestendig in…

Maastricht aan de glasvezel

De gemeente Maastricht heeft afgesproken met KPNNetwerkNL dat ze aangesloten wordt op het glasvezel netwerk van deze netwerkbeheerder.
In totaal gaat het om zo’n 60.000 aansluitingen. Het aansluit…

Etten-Leur toch aan de glasvezel?

Nadat E-Fiber in maart afhaakte als netwerkleverancier die een glasvezel netwerk aan wilde leggen in Etten-Leur pakt KPN nu de handschoen op.
E-Fiber had het plan om de gehele gemeente Etten-Leur …

Volg ons op social media