Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

22 juni 2010, door Glasvezel Nieuws

Te weinig grondstoffen voor glasvezel

Een verontrustende boodschap werd gelanceerd door experts van de Europese Commissie. Binnen dit en 20 jaar zullen essentiële componenten voor de productie van mobiele telefoons, batterijen, zonnepanelen en glasvezel niet langer beschikbaar zijn. In totaal dreigt er een tekort aan 14 grondstoffen, van antimoon tot kobalt, en van magnesium tot wolfraam.

Lees verder

Meer nieuws...

Maastricht aan de glasvezel

De gemeente Maastricht heeft afgesproken met KPNNetwerkNL dat ze aangesloten wordt op het glasvezel netwerk van deze netwerkbeheerder.
In totaal gaat het om zo’n 60.000 aansluitingen. Het aansluit…

Etten-Leur toch aan de glasvezel?

Nadat E-Fiber in maart afhaakte als netwerkleverancier die een glasvezel netwerk aan wilde leggen in Etten-Leur pakt KPN nu de handschoen op.
E-Fiber had het plan om de gehele gemeente Etten-Leur …

Youfone verkort de levertijd

Voor haar Thuis TV & Internet proposities heeft Youfone aangekondigt dat ze de levertijd verkorten. Was het eerder nog dat je pas na minimaal 30 dagen na aanvraag aangesloten kon worden op de d…

Welke providers verhogen de prijzen binnenkort?

In deze tijd zijn we misschien met hele andere dingen druk dan we gewend zijn en vergeten we af en toe welke dag, laat staan welke maand het is, maar het is al weer bijna 1 juli en dat is (bijna tr…

Volg ons op social media