Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

21 september 2016, door Glasvezel Nieuws

‘Fiber Nederland en Tele2 overwegen aankoop vast internet Vodafone’

Fiber Nederland, Tele2 en Deutsche Telekom zouden interesse hebben in het onderdeel vast internet dat Vodafone moet afstoten door de fusie met Ziggo. Dat meldt Bloomberg op basis van ingewijden. In november zal dat onderdeel worden verkocht, naar verluidt voor minder dan 100 miljoen euro. Naast de genoemde bedrijven zou ook de Nederlandse Energie Maatschappij interesse hebben. Die heeft mogelijk ambities als internetaanbieder.

 

Lees verder

Meer nieuws...

Mijlpaal voor E-Fiber

Naast KPNNetwerkNL en Delta Fiber Networks maakt ook netwerkbeheerder E-Fiber behoorlijke stappen met de uitrol van haar glasvezelnetwerk. Het bedrijf heeft ondertussen de mijpaal van honderdduizen…

Aanleg glasvezelnetwerk in Tiel is gestart

Op 7 september is de aanleg van het glasvezelnetwerk in de bebouwde kom van Tiel symbolisch gestart met de onthulling van een informatiebord aan de Reuchlinlaan in Passewaaij.
Toekomstbestendig in…

Maastricht aan de glasvezel

De gemeente Maastricht heeft afgesproken met KPNNetwerkNL dat ze aangesloten wordt op het glasvezel netwerk van deze netwerkbeheerder.
In totaal gaat het om zo’n 60.000 aansluitingen. Het aansluit…

Etten-Leur toch aan de glasvezel?

Nadat E-Fiber in maart afhaakte als netwerkleverancier die een glasvezel netwerk aan wilde leggen in Etten-Leur pakt KPN nu de handschoen op.
E-Fiber had het plan om de gehele gemeente Etten-Leur …

Volg ons op social media