Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

19 september 2016, door Glasvezel Nieuws

Informatieavonden glasvezel buitengebied Salland Zuid

Als er voldoende belangstelling is, wil CIF ook het buitengebied van Salland Zuid voorzien van glasvezel. Om de inwoners van het gebied te informeren over de mogelijkheden, organiseert het bedrijf volgende week vier informatieavonden. CIF verglaast het buitengebied van Salland. In juli 2016 werd er een go gegeven voor de aanleg van een glasvezelnetwerk in het buitengebied van Salland Noord. Circa 3.200 huishoudens en bedrijven krijgen de komende tijd een glasvezelaansluiting. Nu is het de beurt aan Salland Zuid.

 

Lees verder

Meer nieuws...

Aanleg glasvezelnetwerk in Tiel is gestart

Op 7 september is de aanleg van het glasvezelnetwerk in de bebouwde kom van Tiel symbolisch gestart met de onthulling van een informatiebord aan de Reuchlinlaan in Passewaaij.
Toekomstbestendig in…

Maastricht aan de glasvezel

De gemeente Maastricht heeft afgesproken met KPNNetwerkNL dat ze aangesloten wordt op het glasvezel netwerk van deze netwerkbeheerder.
In totaal gaat het om zo’n 60.000 aansluitingen. Het aansluit…

Etten-Leur toch aan de glasvezel?

Nadat E-Fiber in maart afhaakte als netwerkleverancier die een glasvezel netwerk aan wilde leggen in Etten-Leur pakt KPN nu de handschoen op.
E-Fiber had het plan om de gehele gemeente Etten-Leur …

Youfone verkort de levertijd

Voor haar Thuis TV & Internet proposities heeft Youfone aangekondigt dat ze de levertijd verkorten. Was het eerder nog dat je pas na minimaal 30 dagen na aanvraag aangesloten kon worden op de d…

Volg ons op social media