Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

17 september 2016, door Glasvezel Nieuws

Regeling Groningen is slechte zaak voor mensen in het buitengebied

Stichting Oldambt Verbindt laat bij monde van secretarieel ondersteuner Marjolein Sagel weten niet blij te zijn met de regeling voor snel internet in de provincie Groningen. Volgens Oldambt Verbindt wordt in de regeling gesproken over witte gebieden in plaats van witte adressen.De witte adressen in de randen van de dorpen komen daardoor helemaal niet meer aan de orde en hebben het nakijken. Wat zeer teleurstellend is.”

 

Lees verder

Meer nieuws...

Mijlpaal voor E-Fiber

Naast KPNNetwerkNL en Delta Fiber Networks maakt ook netwerkbeheerder E-Fiber behoorlijke stappen met de uitrol van haar glasvezelnetwerk. Het bedrijf heeft ondertussen de mijpaal van honderdduizen…

Aanleg glasvezelnetwerk in Tiel is gestart

Op 7 september is de aanleg van het glasvezelnetwerk in de bebouwde kom van Tiel symbolisch gestart met de onthulling van een informatiebord aan de Reuchlinlaan in Passewaaij.
Toekomstbestendig in…

Maastricht aan de glasvezel

De gemeente Maastricht heeft afgesproken met KPNNetwerkNL dat ze aangesloten wordt op het glasvezel netwerk van deze netwerkbeheerder.
In totaal gaat het om zo’n 60.000 aansluitingen. Het aansluit…

Etten-Leur toch aan de glasvezel?

Nadat E-Fiber in maart afhaakte als netwerkleverancier die een glasvezel netwerk aan wilde leggen in Etten-Leur pakt KPN nu de handschoen op.
E-Fiber had het plan om de gehele gemeente Etten-Leur …

Volg ons op social media