Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

15 september 2016, door Glasvezel Nieuws

Regio-Glasvezel sluit industrieterrein Tichelrijt Dongen aan op glasvezel

Bedrijventerrein Tichelrijt in Dongen (Noord-Brabant) is door Regio-Glasvezel aangesloten op haar glasvezelnetwerk. Afgelopen vrijdag werd de eerste zakelijke aansluiting in gebruik genomen. Eerder dit jaar koos de werkgroep Glasvezel Tichelrijt Regio-Glasvezel Nederland B.v. als voorkeurspartij om een zakelijk glasvezelnetwerk aan te leggen op het bedrijventerrein. Tijdens de vraagbundeling moest blijken of er voldoende animo onder de gevestigde bedrijven was.

 

Lees verder

Meer nieuws...

Aanleg glasvezelnetwerk in Tiel is gestart

Op 7 september is de aanleg van het glasvezelnetwerk in de bebouwde kom van Tiel symbolisch gestart met de onthulling van een informatiebord aan de Reuchlinlaan in Passewaaij.
Toekomstbestendig in…

Maastricht aan de glasvezel

De gemeente Maastricht heeft afgesproken met KPNNetwerkNL dat ze aangesloten wordt op het glasvezel netwerk van deze netwerkbeheerder.
In totaal gaat het om zo’n 60.000 aansluitingen. Het aansluit…

Etten-Leur toch aan de glasvezel?

Nadat E-Fiber in maart afhaakte als netwerkleverancier die een glasvezel netwerk aan wilde leggen in Etten-Leur pakt KPN nu de handschoen op.
E-Fiber had het plan om de gehele gemeente Etten-Leur …

Youfone verkort de levertijd

Voor haar Thuis TV & Internet proposities heeft Youfone aangekondigt dat ze de levertijd verkorten. Was het eerder nog dat je pas na minimaal 30 dagen na aanvraag aangesloten kon worden op de d…

Volg ons op social media