Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

08 september 2016, door Glasvezel Nieuws

Modems Telenet hebben problemen met 5GHz band

Er blijkt een probleem te zijn met de 5GHz-verbinding van de laatste generatie docsis 3.0-modems van Telenet. Bij gebruik van die band loopt de buffer van het modem vol, waarna de wifi-verbinding stopt met werken. De aanbieder werkt aan een software-update die naar verwachting in de loop van september automatisch wordt geinstalleerd. Wanneer dit precies gebeurt, is niet bekend, omdat de verspreiding van de update in fases gebeurt.

 

Lees verder

Meer nieuws...

Maastricht aan de glasvezel

De gemeente Maastricht heeft afgesproken met KPNNetwerkNL dat ze aangesloten wordt op het glasvezel netwerk van deze netwerkbeheerder.
In totaal gaat het om zo’n 60.000 aansluitingen. Het aansluit…

Etten-Leur toch aan de glasvezel?

Nadat E-Fiber in maart afhaakte als netwerkleverancier die een glasvezel netwerk aan wilde leggen in Etten-Leur pakt KPN nu de handschoen op.
E-Fiber had het plan om de gehele gemeente Etten-Leur …

Youfone verkort de levertijd

Voor haar Thuis TV & Internet proposities heeft Youfone aangekondigt dat ze de levertijd verkorten. Was het eerder nog dat je pas na minimaal 30 dagen na aanvraag aangesloten kon worden op de d…

Welke providers verhogen de prijzen binnenkort?

In deze tijd zijn we misschien met hele andere dingen druk dan we gewend zijn en vergeten we af en toe welke dag, laat staan welke maand het is, maar het is al weer bijna 1 juli en dat is (bijna tr…

Volg ons op social media