Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

07 september 2016, door Glasvezel Nieuws

Populariteit glasvezel daalt onder huishoudens

Minder Nederlanders  verwachten dat glasvezel de norm is voor het aanbieden van snel breedband internet over 10 jaar. In 2015 dacht ruim de helft van de Nederlandse huishoudens dat over 10 jaar glasvezel de meest gebruikte vaste netwerktechnologie is. In 2016 is dat percentage gedaald naar 48. Dat blijkt uit onderzoek van Telecompaper onder zijn Consumer Panel. Ook zijn minder huishoudens van plan om op termijn een abonnement te nemen op één of meerdere vaste diensten (internet, tv, telefonie) via glasvezel (FttH, Fiber-to-the-Home). De belangstelling daarvoor is dit jaar gedaald naar 33 procent, waarmee het terug is op het niveau van 2013-2014.

 

Lees verder

Meer nieuws...

Maastricht aan de glasvezel

De gemeente Maastricht heeft afgesproken met KPNNetwerkNL dat ze aangesloten wordt op het glasvezel netwerk van deze netwerkbeheerder.
In totaal gaat het om zo’n 60.000 aansluitingen. Het aansluit…

Etten-Leur toch aan de glasvezel?

Nadat E-Fiber in maart afhaakte als netwerkleverancier die een glasvezel netwerk aan wilde leggen in Etten-Leur pakt KPN nu de handschoen op.
E-Fiber had het plan om de gehele gemeente Etten-Leur …

Youfone verkort de levertijd

Voor haar Thuis TV & Internet proposities heeft Youfone aangekondigt dat ze de levertijd verkorten. Was het eerder nog dat je pas na minimaal 30 dagen na aanvraag aangesloten kon worden op de d…

Welke providers verhogen de prijzen binnenkort?

In deze tijd zijn we misschien met hele andere dingen druk dan we gewend zijn en vergeten we af en toe welke dag, laat staan welke maand het is, maar het is al weer bijna 1 juli en dat is (bijna tr…

Volg ons op social media