Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

30 augustus 2016, door Glasvezel Nieuws

Google Fiber is een flop.

De aspiraties van Google om als provider ook internet via glasvezel aan klanten te leveren, is uitgedraaid op een flop. Dat stelt althans IT-publicatie The Information op basis van informatie vananonieme insiders. Het bedrijf zou slechts 200.000 klanten hebben in de regio’s waar het actief is. Het loopt dan ook nogal achter op zijn eigen doelstelling van vijf miljoen klanten in vijf jaar.

 

Lees verder

Meer nieuws...

Mijlpaal voor E-Fiber

Naast KPNNetwerkNL en Delta Fiber Networks maakt ook netwerkbeheerder E-Fiber behoorlijke stappen met de uitrol van haar glasvezelnetwerk. Het bedrijf heeft ondertussen de mijpaal van honderdduizen…

Aanleg glasvezelnetwerk in Tiel is gestart

Op 7 september is de aanleg van het glasvezelnetwerk in de bebouwde kom van Tiel symbolisch gestart met de onthulling van een informatiebord aan de Reuchlinlaan in Passewaaij.
Toekomstbestendig in…

Maastricht aan de glasvezel

De gemeente Maastricht heeft afgesproken met KPNNetwerkNL dat ze aangesloten wordt op het glasvezel netwerk van deze netwerkbeheerder.
In totaal gaat het om zo’n 60.000 aansluitingen. Het aansluit…

Etten-Leur toch aan de glasvezel?

Nadat E-Fiber in maart afhaakte als netwerkleverancier die een glasvezel netwerk aan wilde leggen in Etten-Leur pakt KPN nu de handschoen op.
E-Fiber had het plan om de gehele gemeente Etten-Leur …

Volg ons op social media