Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

09 augustus 2016, door Glasvezel Nieuws

Minder abonnees voor Rekam

Het aantal huishoudens dat gebruik maakt van kabeltv van Rekam, beheerder van het kabelnet in de regio Midden-Holland, is in het afgelopen kwartaal van 2016 gedaald naar 23.893. Rekam biedt eigen tv-diensten over zijn kabelnetwerk en geeft daarnaast het zenderaanbod van Caiway door.De aanbieder is bezig met een geleidelijke verglazing van de ‘last mile’ van zijn netwerk.

 

Lees verder

Meer nieuws...

Mijlpaal voor E-Fiber

Naast KPNNetwerkNL en Delta Fiber Networks maakt ook netwerkbeheerder E-Fiber behoorlijke stappen met de uitrol van haar glasvezelnetwerk. Het bedrijf heeft ondertussen de mijpaal van honderdduizen…

Aanleg glasvezelnetwerk in Tiel is gestart

Op 7 september is de aanleg van het glasvezelnetwerk in de bebouwde kom van Tiel symbolisch gestart met de onthulling van een informatiebord aan de Reuchlinlaan in Passewaaij.
Toekomstbestendig in…

Maastricht aan de glasvezel

De gemeente Maastricht heeft afgesproken met KPNNetwerkNL dat ze aangesloten wordt op het glasvezel netwerk van deze netwerkbeheerder.
In totaal gaat het om zo’n 60.000 aansluitingen. Het aansluit…

Etten-Leur toch aan de glasvezel?

Nadat E-Fiber in maart afhaakte als netwerkleverancier die een glasvezel netwerk aan wilde leggen in Etten-Leur pakt KPN nu de handschoen op.
E-Fiber had het plan om de gehele gemeente Etten-Leur …

Volg ons op social media