Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

08 augustus 2016, door Glasvezel Nieuws

Glasvezel in 2017 op platteland Groningen

In de loop van volgend jaar moet de aanleg van glasvezel op het Groningse platteland zeker slagen, verwachten lokale initiatiefnemers. Alle ogen zijn gericht op de provincie. Het is in elk geval de insteek van de provincie, bevestigt wethouder Kor Berghuis (CDA) van De Marne. Inmiddels hebben de provincie en de Economic Board Groningen samen een speciale projectleider breedband aangesteld die de vaart erin houdt.

 

Lees verder

Meer nieuws...

Mijlpaal voor E-Fiber

Naast KPNNetwerkNL en Delta Fiber Networks maakt ook netwerkbeheerder E-Fiber behoorlijke stappen met de uitrol van haar glasvezelnetwerk. Het bedrijf heeft ondertussen de mijpaal van honderdduizen…

Aanleg glasvezelnetwerk in Tiel is gestart

Op 7 september is de aanleg van het glasvezelnetwerk in de bebouwde kom van Tiel symbolisch gestart met de onthulling van een informatiebord aan de Reuchlinlaan in Passewaaij.
Toekomstbestendig in…

Maastricht aan de glasvezel

De gemeente Maastricht heeft afgesproken met KPNNetwerkNL dat ze aangesloten wordt op het glasvezel netwerk van deze netwerkbeheerder.
In totaal gaat het om zo’n 60.000 aansluitingen. Het aansluit…

Etten-Leur toch aan de glasvezel?

Nadat E-Fiber in maart afhaakte als netwerkleverancier die een glasvezel netwerk aan wilde leggen in Etten-Leur pakt KPN nu de handschoen op.
E-Fiber had het plan om de gehele gemeente Etten-Leur …

Volg ons op social media