Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

03 augustus 2016, door Glasvezel Nieuws

Glasvezel voor buitengebied Scherpenzeel

De gemeente Scherpenzeel heeft samen met de andere Gelderse FoodValley-gemeenten een plan ontwikkeld om het buitengebied van de regio te gaan voorzien van glasvezel. De aansluiting op de snelle internetverbinding moet voor 2020 zijn gerealiseerd. In het afgelopen half jaar heeft een inventarisatie van de huidige aansluitingen plaatsgevonden en zijn mogelijke tracés en kosten per aansluiting bekeken.

 

Lees verder

Meer nieuws...

Maastricht aan de glasvezel

De gemeente Maastricht heeft afgesproken met KPNNetwerkNL dat ze aangesloten wordt op het glasvezel netwerk van deze netwerkbeheerder.
In totaal gaat het om zo’n 60.000 aansluitingen. Het aansluit…

Etten-Leur toch aan de glasvezel?

Nadat E-Fiber in maart afhaakte als netwerkleverancier die een glasvezel netwerk aan wilde leggen in Etten-Leur pakt KPN nu de handschoen op.
E-Fiber had het plan om de gehele gemeente Etten-Leur …

Youfone verkort de levertijd

Voor haar Thuis TV & Internet proposities heeft Youfone aangekondigt dat ze de levertijd verkorten. Was het eerder nog dat je pas na minimaal 30 dagen na aanvraag aangesloten kon worden op de d…

Welke providers verhogen de prijzen binnenkort?

In deze tijd zijn we misschien met hele andere dingen druk dan we gewend zijn en vergeten we af en toe welke dag, laat staan welke maand het is, maar het is al weer bijna 1 juli en dat is (bijna tr…

Volg ons op social media