Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

02 augustus 2016, door Glasvezel Nieuws

Telfort zaait onrust in Coevorder dorpen

Telecomaanbieder Telfort, dochter van KPN, zaait onrust in dorpen van de gemeente Coevorden met een reclamecampagne voor goedkoop glasvezel. Dat vindt de organisatie Reuzenbreedband in Schoonoord en De Kiel. In vrijwel de hele gemeente zijn de afgelopen maanden burgers opgestaan om zelf glasvezel in hun gebied te regelen. Voor grote glasvezelleggers als Reggefiber zijn plattelandsgebieden commercieel gezien niet interessant. Daarom peilen dorpsinitiatieven zelf de belangstelling onder de bevolking voor glasvezel, zodat ze zelf een net kunnen laten aanleggen.

 

Lees verder

Meer nieuws...

Aanleg glasvezelnetwerk in Tiel is gestart

Op 7 september is de aanleg van het glasvezelnetwerk in de bebouwde kom van Tiel symbolisch gestart met de onthulling van een informatiebord aan de Reuchlinlaan in Passewaaij.
Toekomstbestendig in…

Maastricht aan de glasvezel

De gemeente Maastricht heeft afgesproken met KPNNetwerkNL dat ze aangesloten wordt op het glasvezel netwerk van deze netwerkbeheerder.
In totaal gaat het om zo’n 60.000 aansluitingen. Het aansluit…

Etten-Leur toch aan de glasvezel?

Nadat E-Fiber in maart afhaakte als netwerkleverancier die een glasvezel netwerk aan wilde leggen in Etten-Leur pakt KPN nu de handschoen op.
E-Fiber had het plan om de gehele gemeente Etten-Leur …

Youfone verkort de levertijd

Voor haar Thuis TV & Internet proposities heeft Youfone aangekondigt dat ze de levertijd verkorten. Was het eerder nog dat je pas na minimaal 30 dagen na aanvraag aangesloten kon worden op de d…

Volg ons op social media