Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

28 juli 2016, door Glasvezel Nieuws

Mobiel breedband goedkoper dan bedraad

Voor 95 procent van de wereldbevolking is de gemiddelde prijs voor een breedbandverbinding via de vaste lijn duurder dan een mobiel abonnement met een vergelijkbare capaciteit. Tot die constatering komt International Telecommunications Union (ITU) in een nieuwe analyse van de telecommarkt. Dit resultaat wordt vooral gekleurd door de situatie in minder ontwikkelde landen waar de prijzen van een vaste verbinding makkelijk drie maal zo hoog zijn als die van een mobiele verbinding.

 

Lees verder

Meer nieuws...

Mijlpaal voor E-Fiber

Naast KPNNetwerkNL en Delta Fiber Networks maakt ook netwerkbeheerder E-Fiber behoorlijke stappen met de uitrol van haar glasvezelnetwerk. Het bedrijf heeft ondertussen de mijpaal van honderdduizen…

Aanleg glasvezelnetwerk in Tiel is gestart

Op 7 september is de aanleg van het glasvezelnetwerk in de bebouwde kom van Tiel symbolisch gestart met de onthulling van een informatiebord aan de Reuchlinlaan in Passewaaij.
Toekomstbestendig in…

Maastricht aan de glasvezel

De gemeente Maastricht heeft afgesproken met KPNNetwerkNL dat ze aangesloten wordt op het glasvezel netwerk van deze netwerkbeheerder.
In totaal gaat het om zo’n 60.000 aansluitingen. Het aansluit…

Etten-Leur toch aan de glasvezel?

Nadat E-Fiber in maart afhaakte als netwerkleverancier die een glasvezel netwerk aan wilde leggen in Etten-Leur pakt KPN nu de handschoen op.
E-Fiber had het plan om de gehele gemeente Etten-Leur …

Volg ons op social media