Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

26 juli 2016, door Glasvezel Nieuws

Glasvezel Dombosch neemt 2e POP in gebruik

Stichting Glasvezel Dombosch heeft een tweede POP in gebruik genomen voor haar glasvezelnetwerk op de industrieterreinen in Raamsdonksveer en Geertruidenberg (provincie Noord-Brabant). Met het nieuwe verdeelstation kan de stichting haar klanten nog beter van dienst zijn, zo laat de stichting aan Glasvezel.nu weten. Stichting Glasvezel Dombosch werd in 2011 door enkele lokale bedrijven uit de gemeente Geertruidenberg opgericht.

 

Lees verder

Meer nieuws...

Aanleg glasvezelnetwerk in Tiel is gestart

Op 7 september is de aanleg van het glasvezelnetwerk in de bebouwde kom van Tiel symbolisch gestart met de onthulling van een informatiebord aan de Reuchlinlaan in Passewaaij.
Toekomstbestendig in…

Maastricht aan de glasvezel

De gemeente Maastricht heeft afgesproken met KPNNetwerkNL dat ze aangesloten wordt op het glasvezel netwerk van deze netwerkbeheerder.
In totaal gaat het om zo’n 60.000 aansluitingen. Het aansluit…

Etten-Leur toch aan de glasvezel?

Nadat E-Fiber in maart afhaakte als netwerkleverancier die een glasvezel netwerk aan wilde leggen in Etten-Leur pakt KPN nu de handschoen op.
E-Fiber had het plan om de gehele gemeente Etten-Leur …

Youfone verkort de levertijd

Voor haar Thuis TV & Internet proposities heeft Youfone aangekondigt dat ze de levertijd verkorten. Was het eerder nog dat je pas na minimaal 30 dagen na aanvraag aangesloten kon worden op de d…

Volg ons op social media