Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

07 juli 2016, door Glasvezel Nieuws

Eindsprint nodig voor glasvezel in Berkelland

Het gaat er om spannen in de gemeente Berkelland. Melden zich genoeg mensen aan voor glasvezel in het buitengebied? Van alle potentiële aantal aansluitingen heeft inmiddels 30 procent zich aangemeld voor glasvezel. Op 11 juli moet dat zijn opgelopen naar minimaal 50 procent, anders gaat de aanleg niet door. Er moeten nog 760 aanmeldingen bij komen om de eis te halen

Lees verder

Meer nieuws...

Mijlpaal voor E-Fiber

Naast KPNNetwerkNL en Delta Fiber Networks maakt ook netwerkbeheerder E-Fiber behoorlijke stappen met de uitrol van haar glasvezelnetwerk. Het bedrijf heeft ondertussen de mijpaal van honderdduizen…

Aanleg glasvezelnetwerk in Tiel is gestart

Op 7 september is de aanleg van het glasvezelnetwerk in de bebouwde kom van Tiel symbolisch gestart met de onthulling van een informatiebord aan de Reuchlinlaan in Passewaaij.
Toekomstbestendig in…

Maastricht aan de glasvezel

De gemeente Maastricht heeft afgesproken met KPNNetwerkNL dat ze aangesloten wordt op het glasvezel netwerk van deze netwerkbeheerder.
In totaal gaat het om zo’n 60.000 aansluitingen. Het aansluit…

Etten-Leur toch aan de glasvezel?

Nadat E-Fiber in maart afhaakte als netwerkleverancier die een glasvezel netwerk aan wilde leggen in Etten-Leur pakt KPN nu de handschoen op.
E-Fiber had het plan om de gehele gemeente Etten-Leur …

Volg ons op social media