Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

27 juni 2016, door Glasvezel Nieuws

SGP vindt aanleg glasvezel Ede te lang duren

SGP-raadslid Arnold Versteeg heeft vragen gesteld over de digitale snelweg breedbandnetwerk (glasvezel) in geheel Ede. Volgens hem duurt de realisatie (van het laatste deel) in 2019 wel heel erg lang. ,,Wat is er nodig om dit te versnellen?" In oktober 2015 heeft de SGP al raadsvragen gesteld over breedbandnetwerk in geheel Ede. Scholen, bedrijven en huishoudens hebben zo spoedig mogelijk dit soort breedbandnetwerk nodig.

 

Lees verder

Meer nieuws...

Maastricht aan de glasvezel

De gemeente Maastricht heeft afgesproken met KPNNetwerkNL dat ze aangesloten wordt op het glasvezel netwerk van deze netwerkbeheerder.
In totaal gaat het om zo’n 60.000 aansluitingen. Het aansluit…

Etten-Leur toch aan de glasvezel?

Nadat E-Fiber in maart afhaakte als netwerkleverancier die een glasvezel netwerk aan wilde leggen in Etten-Leur pakt KPN nu de handschoen op.
E-Fiber had het plan om de gehele gemeente Etten-Leur …

Youfone verkort de levertijd

Voor haar Thuis TV & Internet proposities heeft Youfone aangekondigt dat ze de levertijd verkorten. Was het eerder nog dat je pas na minimaal 30 dagen na aanvraag aangesloten kon worden op de d…

Welke providers verhogen de prijzen binnenkort?

In deze tijd zijn we misschien met hele andere dingen druk dan we gewend zijn en vergeten we af en toe welke dag, laat staan welke maand het is, maar het is al weer bijna 1 juli en dat is (bijna tr…

Volg ons op social media