Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

27 juni 2016, door Glasvezel Nieuws

SGP vindt aanleg glasvezel Ede te lang duren

SGP-raadslid Arnold Versteeg heeft vragen gesteld over de digitale snelweg breedbandnetwerk (glasvezel) in geheel Ede. Volgens hem duurt de realisatie (van het laatste deel) in 2019 wel heel erg lang. ,,Wat is er nodig om dit te versnellen?" In oktober 2015 heeft de SGP al raadsvragen gesteld over breedbandnetwerk in geheel Ede. Scholen, bedrijven en huishoudens hebben zo spoedig mogelijk dit soort breedbandnetwerk nodig.

 

Lees verder

Meer nieuws...

Mijlpaal voor E-Fiber

Naast KPNNetwerkNL en Delta Fiber Networks maakt ook netwerkbeheerder E-Fiber behoorlijke stappen met de uitrol van haar glasvezelnetwerk. Het bedrijf heeft ondertussen de mijpaal van honderdduizen…

Aanleg glasvezelnetwerk in Tiel is gestart

Op 7 september is de aanleg van het glasvezelnetwerk in de bebouwde kom van Tiel symbolisch gestart met de onthulling van een informatiebord aan de Reuchlinlaan in Passewaaij.
Toekomstbestendig in…

Maastricht aan de glasvezel

De gemeente Maastricht heeft afgesproken met KPNNetwerkNL dat ze aangesloten wordt op het glasvezel netwerk van deze netwerkbeheerder.
In totaal gaat het om zo’n 60.000 aansluitingen. Het aansluit…

Etten-Leur toch aan de glasvezel?

Nadat E-Fiber in maart afhaakte als netwerkleverancier die een glasvezel netwerk aan wilde leggen in Etten-Leur pakt KPN nu de handschoen op.
E-Fiber had het plan om de gehele gemeente Etten-Leur …

Volg ons op social media