Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

24 juni 2016, door Glasvezel Nieuws

Ziggo gaat winkels sluiten

/a>Kabelaar Ziggo gaat op termijn een aantal Ziggo Winkels in Nederland sluiten. Dat bevestigt de kabelaar tegenover Media Magazine. De sluiting heeft te maken met de deze week aangekondigde shop-in-shop formule van Ziggo in de Media Markt. De 49 shop-in-shops worden nog in de loop van dit jaar door heel Nederland geopend. Daarom is een eigen netwerk van winkels – Ziggo heeft er vijftien – niet langer noodzakelijk.‘Ziggo is bezig met de transitie naar een nieuw retailmodel. Hierin is landelijke dekking voor ons van groot belang’, aldus het bedrijf.

 

Lees verder

Meer nieuws...

Mijlpaal voor E-Fiber

Naast KPNNetwerkNL en Delta Fiber Networks maakt ook netwerkbeheerder E-Fiber behoorlijke stappen met de uitrol van haar glasvezelnetwerk. Het bedrijf heeft ondertussen de mijpaal van honderdduizen…

Aanleg glasvezelnetwerk in Tiel is gestart

Op 7 september is de aanleg van het glasvezelnetwerk in de bebouwde kom van Tiel symbolisch gestart met de onthulling van een informatiebord aan de Reuchlinlaan in Passewaaij.
Toekomstbestendig in…

Maastricht aan de glasvezel

De gemeente Maastricht heeft afgesproken met KPNNetwerkNL dat ze aangesloten wordt op het glasvezel netwerk van deze netwerkbeheerder.
In totaal gaat het om zo’n 60.000 aansluitingen. Het aansluit…

Etten-Leur toch aan de glasvezel?

Nadat E-Fiber in maart afhaakte als netwerkleverancier die een glasvezel netwerk aan wilde leggen in Etten-Leur pakt KPN nu de handschoen op.
E-Fiber had het plan om de gehele gemeente Etten-Leur …

Volg ons op social media