Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

10 juni 2016, door Glasvezel Nieuws

Schop in de grond voor aanleg glasvezel in Hellendoorn

Wethouders Theo de Putter (gemeente Wierden), Jelle Beintema (gemeente Hellendoorn), Alexander ter Kuile van stichting GlasHelder en Piet Grootenboer, directeur Glasvezel buitenaf, zetten gezamenlijk de eerste ‘schop in de grond’: het startsein voor de aanleg van glasvezel in het buitengebied van beide gemeenten. Op 25 april werd al bekend dat circa 55% van de inwoners van deze buitengebieden heeft gekozen voor diensten als TV, internet en telefonie via glasvezel.

 

Lees verder

Meer nieuws...

Maastricht aan de glasvezel

De gemeente Maastricht heeft afgesproken met KPNNetwerkNL dat ze aangesloten wordt op het glasvezel netwerk van deze netwerkbeheerder.
In totaal gaat het om zo’n 60.000 aansluitingen. Het aansluit…

Etten-Leur toch aan de glasvezel?

Nadat E-Fiber in maart afhaakte als netwerkleverancier die een glasvezel netwerk aan wilde leggen in Etten-Leur pakt KPN nu de handschoen op.
E-Fiber had het plan om de gehele gemeente Etten-Leur …

Youfone verkort de levertijd

Voor haar Thuis TV & Internet proposities heeft Youfone aangekondigt dat ze de levertijd verkorten. Was het eerder nog dat je pas na minimaal 30 dagen na aanvraag aangesloten kon worden op de d…

Welke providers verhogen de prijzen binnenkort?

In deze tijd zijn we misschien met hele andere dingen druk dan we gewend zijn en vergeten we af en toe welke dag, laat staan welke maand het is, maar het is al weer bijna 1 juli en dat is (bijna tr…

Volg ons op social media