Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

10 juni 2016, door Glasvezel Nieuws

Schop in de grond voor aanleg glasvezel in Hellendoorn

Wethouders Theo de Putter (gemeente Wierden), Jelle Beintema (gemeente Hellendoorn), Alexander ter Kuile van stichting GlasHelder en Piet Grootenboer, directeur Glasvezel buitenaf, zetten gezamenlijk de eerste ‘schop in de grond’: het startsein voor de aanleg van glasvezel in het buitengebied van beide gemeenten. Op 25 april werd al bekend dat circa 55% van de inwoners van deze buitengebieden heeft gekozen voor diensten als TV, internet en telefonie via glasvezel.

 

Lees verder

Meer nieuws...

Mijlpaal voor E-Fiber

Naast KPNNetwerkNL en Delta Fiber Networks maakt ook netwerkbeheerder E-Fiber behoorlijke stappen met de uitrol van haar glasvezelnetwerk. Het bedrijf heeft ondertussen de mijpaal van honderdduizen…

Aanleg glasvezelnetwerk in Tiel is gestart

Op 7 september is de aanleg van het glasvezelnetwerk in de bebouwde kom van Tiel symbolisch gestart met de onthulling van een informatiebord aan de Reuchlinlaan in Passewaaij.
Toekomstbestendig in…

Maastricht aan de glasvezel

De gemeente Maastricht heeft afgesproken met KPNNetwerkNL dat ze aangesloten wordt op het glasvezel netwerk van deze netwerkbeheerder.
In totaal gaat het om zo’n 60.000 aansluitingen. Het aansluit…

Etten-Leur toch aan de glasvezel?

Nadat E-Fiber in maart afhaakte als netwerkleverancier die een glasvezel netwerk aan wilde leggen in Etten-Leur pakt KPN nu de handschoen op.
E-Fiber had het plan om de gehele gemeente Etten-Leur …

Volg ons op social media