Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

09 juni 2016, door Glasvezel Nieuws

Twijfel over miljoenen voor glasvezelnet Gennep

De aanleg van een glasvezelnetwerk voor snel internet in het buitengebied van de gemeente Gennep kost de gemeente 5 miljoen euro.Dat bedrag is zo hoog dat er ernstige twijfels zijn of het wel verantwoord is om daaraan zoveel gemeenschapsgeld uit te geven. Wethouder Peter Lucassen van Gennep: We stellen voor om wel te onderzoeken wat de kansen zijn voor snel internet in het buitengebied. In de kernen van onze gemeente beschikken mensen wel over Ziggo.

 

Lees verder

Meer nieuws...

Aanleg glasvezelnetwerk in Tiel is gestart

Op 7 september is de aanleg van het glasvezelnetwerk in de bebouwde kom van Tiel symbolisch gestart met de onthulling van een informatiebord aan de Reuchlinlaan in Passewaaij.
Toekomstbestendig in…

Maastricht aan de glasvezel

De gemeente Maastricht heeft afgesproken met KPNNetwerkNL dat ze aangesloten wordt op het glasvezel netwerk van deze netwerkbeheerder.
In totaal gaat het om zo’n 60.000 aansluitingen. Het aansluit…

Etten-Leur toch aan de glasvezel?

Nadat E-Fiber in maart afhaakte als netwerkleverancier die een glasvezel netwerk aan wilde leggen in Etten-Leur pakt KPN nu de handschoen op.
E-Fiber had het plan om de gehele gemeente Etten-Leur …

Youfone verkort de levertijd

Voor haar Thuis TV & Internet proposities heeft Youfone aangekondigt dat ze de levertijd verkorten. Was het eerder nog dat je pas na minimaal 30 dagen na aanvraag aangesloten kon worden op de d…

Volg ons op social media