Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

08 juni 2016, door Glasvezel Nieuws

Vergeet je niet aan te melden voor glasvezel!

Hoewel Jan Willem Kruisselbrink er van overtuigd is dat minstens 50 procent van de bewoners van het buitengebied zich zal aanmelden om aangesloten te worden op glasvezel, is hij er nog niet helemaal gerust op. Vanaf 17 mei kunnen de bewoners zich aanmelden. Kruisselbrink weet dat er na ruim twee weken nog niet heel veel aanmeldingen binnen zijn. Aanmelden kan tot 11 juli. Als er dan geen 50% deelname is dan komt er geen glasvezel. “Nu niet? Dan nooit”, zegt hij. Voor zijn eigen geruststelling en hartslag zou hij fijn vinden wanneer niet heel veel mensen zich pas op het laatste moment aanmelden of dat zelfs vergeten.

 

Lees verder

Meer nieuws...

Mijlpaal voor E-Fiber

Naast KPNNetwerkNL en Delta Fiber Networks maakt ook netwerkbeheerder E-Fiber behoorlijke stappen met de uitrol van haar glasvezelnetwerk. Het bedrijf heeft ondertussen de mijpaal van honderdduizen…

Aanleg glasvezelnetwerk in Tiel is gestart

Op 7 september is de aanleg van het glasvezelnetwerk in de bebouwde kom van Tiel symbolisch gestart met de onthulling van een informatiebord aan de Reuchlinlaan in Passewaaij.
Toekomstbestendig in…

Maastricht aan de glasvezel

De gemeente Maastricht heeft afgesproken met KPNNetwerkNL dat ze aangesloten wordt op het glasvezel netwerk van deze netwerkbeheerder.
In totaal gaat het om zo’n 60.000 aansluitingen. Het aansluit…

Etten-Leur toch aan de glasvezel?

Nadat E-Fiber in maart afhaakte als netwerkleverancier die een glasvezel netwerk aan wilde leggen in Etten-Leur pakt KPN nu de handschoen op.
E-Fiber had het plan om de gehele gemeente Etten-Leur …

Volg ons op social media