Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

03 juni 2016, door Glasvezel Nieuws

VVD: Provincie moet NOP helpen met internet buitengebied

De provincie moet de gemeente Noordoostpolder helpen met de aanleg van snel internet in het <a href="http://www.omroepflevoland.nl/nieuws/136075/noordoostpolder-vvd-provincie-moet-nop-helpen-met-internet-buitengebied" target="_blank">buitengebied. Dat voorstel van de VVD is woensdagavond aangenomen. Internetprovider FiberFlevo wil glasvezel aanleggen in het buitengebied van Noordoostpolder, maar stelt dat een deelname van 60 procent het minimum is om de aanleg rendabel te krijgen.

Lees verder

Meer nieuws...

Maastricht aan de glasvezel

De gemeente Maastricht heeft afgesproken met KPNNetwerkNL dat ze aangesloten wordt op het glasvezel netwerk van deze netwerkbeheerder.
In totaal gaat het om zo’n 60.000 aansluitingen. Het aansluit…

Etten-Leur toch aan de glasvezel?

Nadat E-Fiber in maart afhaakte als netwerkleverancier die een glasvezel netwerk aan wilde leggen in Etten-Leur pakt KPN nu de handschoen op.
E-Fiber had het plan om de gehele gemeente Etten-Leur …

Youfone verkort de levertijd

Voor haar Thuis TV & Internet proposities heeft Youfone aangekondigt dat ze de levertijd verkorten. Was het eerder nog dat je pas na minimaal 30 dagen na aanvraag aangesloten kon worden op de d…

Welke providers verhogen de prijzen binnenkort?

In deze tijd zijn we misschien met hele andere dingen druk dan we gewend zijn en vergeten we af en toe welke dag, laat staan welke maand het is, maar het is al weer bijna 1 juli en dat is (bijna tr…

Volg ons op social media