Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

01 juni 2016, door Glasvezel Nieuws

Infoavond over versnelde aanleg glasvezel Achterkarspelen

De gemeente Achtkarspelen houdt een infoavond over <a href="http://www.defeanster.nl/nieuws/47319/infoavond-achtkarspelen-over-versnelde-aanleg-glasvezel/" target="_blank">versnelde aanleg van glasvezel in het buitengebied. De bijeenkomst vindt plaats op maandag 13 juni om 20.00 uur in het gemeentehuis in Buitenpost. De aanvang van de info-avond is 20.00 uur. De gemeente Achtkarspelen stelt de komst van een ieder op prijs.

Lees verder

Meer nieuws...

Mijlpaal voor E-Fiber

Naast KPNNetwerkNL en Delta Fiber Networks maakt ook netwerkbeheerder E-Fiber behoorlijke stappen met de uitrol van haar glasvezelnetwerk. Het bedrijf heeft ondertussen de mijpaal van honderdduizen…

Aanleg glasvezelnetwerk in Tiel is gestart

Op 7 september is de aanleg van het glasvezelnetwerk in de bebouwde kom van Tiel symbolisch gestart met de onthulling van een informatiebord aan de Reuchlinlaan in Passewaaij.
Toekomstbestendig in…

Maastricht aan de glasvezel

De gemeente Maastricht heeft afgesproken met KPNNetwerkNL dat ze aangesloten wordt op het glasvezel netwerk van deze netwerkbeheerder.
In totaal gaat het om zo’n 60.000 aansluitingen. Het aansluit…

Etten-Leur toch aan de glasvezel?

Nadat E-Fiber in maart afhaakte als netwerkleverancier die een glasvezel netwerk aan wilde leggen in Etten-Leur pakt KPN nu de handschoen op.
E-Fiber had het plan om de gehele gemeente Etten-Leur …

Volg ons op social media