Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

26 november 2010, door Glasvezel Nieuws

Nexans ziet af van bod op Draka

Nexans zal geen bod meer uitbrengen op de Nederlandse branchegenoot Draka. De Franse kabelproducent Nexans bood in oktober 2010 15 euro per aandeel voor Draka. Dat was mede op initiatief van Draka’s grootaandeelhouder Flint. Onlangs bood het Italiaanse Prysmian 17,20 euro per aandeel Draka. Inmiddels heeft ook het Chinese Xinmao een bod uitgebracht: 20,50 euro per aandeel.

Lees verder

Meer nieuws...

Mijlpaal voor E-Fiber

Naast KPNNetwerkNL en Delta Fiber Networks maakt ook netwerkbeheerder E-Fiber behoorlijke stappen met de uitrol van haar glasvezelnetwerk. Het bedrijf heeft ondertussen de mijpaal van honderdduizen…

Aanleg glasvezelnetwerk in Tiel is gestart

Op 7 september is de aanleg van het glasvezelnetwerk in de bebouwde kom van Tiel symbolisch gestart met de onthulling van een informatiebord aan de Reuchlinlaan in Passewaaij.
Toekomstbestendig in…

Maastricht aan de glasvezel

De gemeente Maastricht heeft afgesproken met KPNNetwerkNL dat ze aangesloten wordt op het glasvezel netwerk van deze netwerkbeheerder.
In totaal gaat het om zo’n 60.000 aansluitingen. Het aansluit…

Etten-Leur toch aan de glasvezel?

Nadat E-Fiber in maart afhaakte als netwerkleverancier die een glasvezel netwerk aan wilde leggen in Etten-Leur pakt KPN nu de handschoen op.
E-Fiber had het plan om de gehele gemeente Etten-Leur …

Volg ons op social media