Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

22 juni 2010, door Glasvezel Nieuws

Telstra neemt deel aan National Broadband Network (NBN)

Telstra heeft een akkoord bereikt met de Australische regering over het meedoen aan het National Broadband Network (NBN) dat de komende jaren, met overheidssteun, voor 43 miljard Australische dollar gebouwd moet worden. Telstra zal zijn infrastructuur op lease-basis beschikbaar stellen aan NBN Co en krijgt daarvoor, en voor aanpassingen in de organisatie, in totaal 11 miljard Australische dollar (netto contante waarde van een bedrag dat over verschillende jaren uitgekeerd zal worden).

Lees verder

Meer nieuws...

Mijlpaal voor E-Fiber

Naast KPNNetwerkNL en Delta Fiber Networks maakt ook netwerkbeheerder E-Fiber behoorlijke stappen met de uitrol van haar glasvezelnetwerk. Het bedrijf heeft ondertussen de mijpaal van honderdduizen…

Aanleg glasvezelnetwerk in Tiel is gestart

Op 7 september is de aanleg van het glasvezelnetwerk in de bebouwde kom van Tiel symbolisch gestart met de onthulling van een informatiebord aan de Reuchlinlaan in Passewaaij.
Toekomstbestendig in…

Maastricht aan de glasvezel

De gemeente Maastricht heeft afgesproken met KPNNetwerkNL dat ze aangesloten wordt op het glasvezel netwerk van deze netwerkbeheerder.
In totaal gaat het om zo’n 60.000 aansluitingen. Het aansluit…

Etten-Leur toch aan de glasvezel?

Nadat E-Fiber in maart afhaakte als netwerkleverancier die een glasvezel netwerk aan wilde leggen in Etten-Leur pakt KPN nu de handschoen op.
E-Fiber had het plan om de gehele gemeente Etten-Leur …

Volg ons op social media