Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

22 juni 2010, door Glasvezel Nieuws

Telstra neemt deel aan National Broadband Network (NBN)

Telstra heeft een akkoord bereikt met de Australische regering over het meedoen aan het National Broadband Network (NBN) dat de komende jaren, met overheidssteun, voor 43 miljard Australische dollar gebouwd moet worden. Telstra zal zijn infrastructuur op lease-basis beschikbaar stellen aan NBN Co en krijgt daarvoor, en voor aanpassingen in de organisatie, in totaal 11 miljard Australische dollar (netto contante waarde van een bedrag dat over verschillende jaren uitgekeerd zal worden).

Lees verder

Meer nieuws...

Maastricht aan de glasvezel

De gemeente Maastricht heeft afgesproken met KPNNetwerkNL dat ze aangesloten wordt op het glasvezel netwerk van deze netwerkbeheerder.
In totaal gaat het om zo’n 60.000 aansluitingen. Het aansluit…

Etten-Leur toch aan de glasvezel?

Nadat E-Fiber in maart afhaakte als netwerkleverancier die een glasvezel netwerk aan wilde leggen in Etten-Leur pakt KPN nu de handschoen op.
E-Fiber had het plan om de gehele gemeente Etten-Leur …

Youfone verkort de levertijd

Voor haar Thuis TV & Internet proposities heeft Youfone aangekondigt dat ze de levertijd verkorten. Was het eerder nog dat je pas na minimaal 30 dagen na aanvraag aangesloten kon worden op de d…

Welke providers verhogen de prijzen binnenkort?

In deze tijd zijn we misschien met hele andere dingen druk dan we gewend zijn en vergeten we af en toe welke dag, laat staan welke maand het is, maar het is al weer bijna 1 juli en dat is (bijna tr…

Volg ons op social media