Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

31 mei 2016, door Glasvezel Nieuws

Achterhoekse gemeenten willen CIF

Net als Winterswijk en Berkelland willen ook de andere Achterhoekse gemeenten <a href="http://www.gelderlander.nl/regio/achterhoek/bronckhorst/achterhoek-laat-cif-glasvezel-aanleggen-in-buitengebied-1.6053056" target="_blank">in zee gaan met het bedrijf CIF voor de aanleg van glasvezel. Paul Seesing, wethouder van de gemeente Bronckhorst, liet donderdag in de raadsvergadering weten dat de gemeenten zich komende week buigen over een samenwerking met CIF. „We zijn op een heel belangrijk punt aanbeland waarbij we concrete afspraken gaan maken”, zei Seesing.

Lees verder

Meer nieuws...

Mijlpaal voor E-Fiber

Naast KPNNetwerkNL en Delta Fiber Networks maakt ook netwerkbeheerder E-Fiber behoorlijke stappen met de uitrol van haar glasvezelnetwerk. Het bedrijf heeft ondertussen de mijpaal van honderdduizen…

Aanleg glasvezelnetwerk in Tiel is gestart

Op 7 september is de aanleg van het glasvezelnetwerk in de bebouwde kom van Tiel symbolisch gestart met de onthulling van een informatiebord aan de Reuchlinlaan in Passewaaij.
Toekomstbestendig in…

Maastricht aan de glasvezel

De gemeente Maastricht heeft afgesproken met KPNNetwerkNL dat ze aangesloten wordt op het glasvezel netwerk van deze netwerkbeheerder.
In totaal gaat het om zo’n 60.000 aansluitingen. Het aansluit…

Etten-Leur toch aan de glasvezel?

Nadat E-Fiber in maart afhaakte als netwerkleverancier die een glasvezel netwerk aan wilde leggen in Etten-Leur pakt KPN nu de handschoen op.
E-Fiber had het plan om de gehele gemeente Etten-Leur …

Volg ons op social media