Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

31 mei 2016, door Glasvezel Nieuws

Achterhoekse gemeenten willen CIF

Net als Winterswijk en Berkelland willen ook de andere Achterhoekse gemeenten <a href="http://www.gelderlander.nl/regio/achterhoek/bronckhorst/achterhoek-laat-cif-glasvezel-aanleggen-in-buitengebied-1.6053056" target="_blank">in zee gaan met het bedrijf CIF voor de aanleg van glasvezel. Paul Seesing, wethouder van de gemeente Bronckhorst, liet donderdag in de raadsvergadering weten dat de gemeenten zich komende week buigen over een samenwerking met CIF. „We zijn op een heel belangrijk punt aanbeland waarbij we concrete afspraken gaan maken”, zei Seesing.

Lees verder

Meer nieuws...

Maastricht aan de glasvezel

De gemeente Maastricht heeft afgesproken met KPNNetwerkNL dat ze aangesloten wordt op het glasvezel netwerk van deze netwerkbeheerder.
In totaal gaat het om zo’n 60.000 aansluitingen. Het aansluit…

Etten-Leur toch aan de glasvezel?

Nadat E-Fiber in maart afhaakte als netwerkleverancier die een glasvezel netwerk aan wilde leggen in Etten-Leur pakt KPN nu de handschoen op.
E-Fiber had het plan om de gehele gemeente Etten-Leur …

Youfone verkort de levertijd

Voor haar Thuis TV & Internet proposities heeft Youfone aangekondigt dat ze de levertijd verkorten. Was het eerder nog dat je pas na minimaal 30 dagen na aanvraag aangesloten kon worden op de d…

Welke providers verhogen de prijzen binnenkort?

In deze tijd zijn we misschien met hele andere dingen druk dan we gewend zijn en vergeten we af en toe welke dag, laat staan welke maand het is, maar het is al weer bijna 1 juli en dat is (bijna tr…

Volg ons op social media