Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

25 mei 2016, door Glasvezel Nieuws

Reggefiber vertrekt uit Getsewoud, maar blijft bereikbaar

Reggefiber heeft de aanlegwerkzaamheden in Getsewoud zo goed als afgerond en vertrekt uit Getsewoud om weer een nieuwe wijk aan te sluiten. Reggefiber bedankt de inwoners voor hun medewerking tijdens de aanlegwerkzaamheden. Om de laatste vragen te beantwoorden, blijft het glasvezelinformatiepunt tot en met zaterdag 28 mei geopend. Ook na deze datum blijft Reggefiber voor inwoners bereikbaar.

 

Lees verder

Meer nieuws...

Aanleg glasvezelnetwerk in Tiel is gestart

Op 7 september is de aanleg van het glasvezelnetwerk in de bebouwde kom van Tiel symbolisch gestart met de onthulling van een informatiebord aan de Reuchlinlaan in Passewaaij.
Toekomstbestendig in…

Maastricht aan de glasvezel

De gemeente Maastricht heeft afgesproken met KPNNetwerkNL dat ze aangesloten wordt op het glasvezel netwerk van deze netwerkbeheerder.
In totaal gaat het om zo’n 60.000 aansluitingen. Het aansluit…

Etten-Leur toch aan de glasvezel?

Nadat E-Fiber in maart afhaakte als netwerkleverancier die een glasvezel netwerk aan wilde leggen in Etten-Leur pakt KPN nu de handschoen op.
E-Fiber had het plan om de gehele gemeente Etten-Leur …

Youfone verkort de levertijd

Voor haar Thuis TV & Internet proposities heeft Youfone aangekondigt dat ze de levertijd verkorten. Was het eerder nog dat je pas na minimaal 30 dagen na aanvraag aangesloten kon worden op de d…

Volg ons op social media