Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

24 mei 2016, door Glasvezel Nieuws

Erm, Sleen en Noord-Sleen gaan voor glasvezel

Inwoners van Erm, Sleen en Noord-Sleen gaan kijken hoeveel animo er is voor glasvezel in hun gebied. ,,We hebben spandoeken geplaatst en we gaan informatieavonden houden, waar we de mensen voorlichten over het belang van snel internet vertelt Martijn Koerts van AllesOpGlasvezel. Voordat de schop in de grond kan, zijn 600 aanmeldingen nodig. Koerts: Vanaf die aantallen kan het pas uit.In Erm en Noord-Sleen heeft meer dan de helft van de inwoners zich al vrijblijvend aangemeld.In Sleen moet het nog gaan leven.’’

 

Lees verder

Meer nieuws...

Mijlpaal voor E-Fiber

Naast KPNNetwerkNL en Delta Fiber Networks maakt ook netwerkbeheerder E-Fiber behoorlijke stappen met de uitrol van haar glasvezelnetwerk. Het bedrijf heeft ondertussen de mijpaal van honderdduizen…

Aanleg glasvezelnetwerk in Tiel is gestart

Op 7 september is de aanleg van het glasvezelnetwerk in de bebouwde kom van Tiel symbolisch gestart met de onthulling van een informatiebord aan de Reuchlinlaan in Passewaaij.
Toekomstbestendig in…

Maastricht aan de glasvezel

De gemeente Maastricht heeft afgesproken met KPNNetwerkNL dat ze aangesloten wordt op het glasvezel netwerk van deze netwerkbeheerder.
In totaal gaat het om zo’n 60.000 aansluitingen. Het aansluit…

Etten-Leur toch aan de glasvezel?

Nadat E-Fiber in maart afhaakte als netwerkleverancier die een glasvezel netwerk aan wilde leggen in Etten-Leur pakt KPN nu de handschoen op.
E-Fiber had het plan om de gehele gemeente Etten-Leur …

Volg ons op social media