Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

25 november 2010, door Glasvezel Nieuws

EC zet deur open naar managed services op internet

De Europese Commissie komt in het voorjaar met een aanbeveling over investeringen in breedband. De ambities voor breedband zijn groot en om de benodigde investeringen te laten komen moet het bedrijven worden toegestaan om nieuwe modellen te ontwikkelen, waaronder managed services en betalen per megabyte. Voor de breedbandplannen van de Europese Commissie zijn tientallen miljarden euro’s nodig. Anthony Whelan, hoofd van de staf van eurocommissaris Neelie Kroes, zei in een speech op de Digiworld Summit in Montpellier op 17 november dat investeringen moeten gedeeld worden door industrie, consument en overheden. Extra regulering moet dat niet in de weg staan. Over netneutraliteit zegt Whelan dat "we moeten vermijden dat regulering op het gebied van universele toegang investeerders afschrikt. We moeten de markt toestaan om innovatieve verdienmodellen te ontwikkelen, natuurlijk ook met managed services, die zorgen voor efficiĆ«nt gebruik van middelen en nieuwe kansen bieden voor de markt.

Lees verder

Meer nieuws...

Maastricht aan de glasvezel

De gemeente Maastricht heeft afgesproken met KPNNetwerkNL dat ze aangesloten wordt op het glasvezel netwerk van deze netwerkbeheerder.
In totaal gaat het om zo’n 60.000 aansluitingen. Het aansluit…

Etten-Leur toch aan de glasvezel?

Nadat E-Fiber in maart afhaakte als netwerkleverancier die een glasvezel netwerk aan wilde leggen in Etten-Leur pakt KPN nu de handschoen op.
E-Fiber had het plan om de gehele gemeente Etten-Leur …

Youfone verkort de levertijd

Voor haar Thuis TV & Internet proposities heeft Youfone aangekondigt dat ze de levertijd verkorten. Was het eerder nog dat je pas na minimaal 30 dagen na aanvraag aangesloten kon worden op de d…

Welke providers verhogen de prijzen binnenkort?

In deze tijd zijn we misschien met hele andere dingen druk dan we gewend zijn en vergeten we af en toe welke dag, laat staan welke maand het is, maar het is al weer bijna 1 juli en dat is (bijna tr…

Volg ons op social media