Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

11 mei 2016, door Glasvezel Nieuws

Buurt meet zelf animo glasvezel Doetinchem en Bronckhorst

Een drietal bewoners van de buurten Slangenburg (gemeente Doetinchem) en Heidenhoek (gemeente Bronckhorst) gaan zelf meten hoeveel animo er in het gebied is voor de aanleg van glasvezel waardoor snel internet mogelijk is. Dit met als doel het proces tot aanleg van glasvezel in het buitengebied te versnellen. Jeroen Stern (Turfweg), Jans Speulman (Loordijk) en Jan Scholten (Stadsedijk) wonen alle drie in het gebied en sturen als werkgroep Glasvezel Slangenburg – Heidenhoek een dezer dagen een brief naar alle inwoners in de twee buurten

 

Lees verder

Meer nieuws...

Mijlpaal voor E-Fiber

Naast KPNNetwerkNL en Delta Fiber Networks maakt ook netwerkbeheerder E-Fiber behoorlijke stappen met de uitrol van haar glasvezelnetwerk. Het bedrijf heeft ondertussen de mijpaal van honderdduizen…

Aanleg glasvezelnetwerk in Tiel is gestart

Op 7 september is de aanleg van het glasvezelnetwerk in de bebouwde kom van Tiel symbolisch gestart met de onthulling van een informatiebord aan de Reuchlinlaan in Passewaaij.
Toekomstbestendig in…

Maastricht aan de glasvezel

De gemeente Maastricht heeft afgesproken met KPNNetwerkNL dat ze aangesloten wordt op het glasvezel netwerk van deze netwerkbeheerder.
In totaal gaat het om zo’n 60.000 aansluitingen. Het aansluit…

Etten-Leur toch aan de glasvezel?

Nadat E-Fiber in maart afhaakte als netwerkleverancier die een glasvezel netwerk aan wilde leggen in Etten-Leur pakt KPN nu de handschoen op.
E-Fiber had het plan om de gehele gemeente Etten-Leur …

Volg ons op social media