Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

25 november 2010, door Glasvezel Nieuws

Sint-Michielsgestel sluit overeenkomst met Glashart

De gemeente Sint-Michielsgestel sluit een overeenkomst af met de combinatie Reggefiber en KPN voor de aanleg van een glasvezelnetwerk. Onder de naam Glashart onderzoeken deze partijen of er voldoende animo is om tot grootschalige aanleg van een glasvezelnetwerk in de gemeente over te gaan. De gemeente ziet het als een belangrijke kans om alle huishoudens, bedrijven en instellingen aan te sluiten op een glasvezelnetwerk.

Lees verder

Meer nieuws...

Maastricht aan de glasvezel

De gemeente Maastricht heeft afgesproken met KPNNetwerkNL dat ze aangesloten wordt op het glasvezel netwerk van deze netwerkbeheerder.
In totaal gaat het om zo’n 60.000 aansluitingen. Het aansluit…

Etten-Leur toch aan de glasvezel?

Nadat E-Fiber in maart afhaakte als netwerkleverancier die een glasvezel netwerk aan wilde leggen in Etten-Leur pakt KPN nu de handschoen op.
E-Fiber had het plan om de gehele gemeente Etten-Leur …

Youfone verkort de levertijd

Voor haar Thuis TV & Internet proposities heeft Youfone aangekondigt dat ze de levertijd verkorten. Was het eerder nog dat je pas na minimaal 30 dagen na aanvraag aangesloten kon worden op de d…

Welke providers verhogen de prijzen binnenkort?

In deze tijd zijn we misschien met hele andere dingen druk dan we gewend zijn en vergeten we af en toe welke dag, laat staan welke maand het is, maar het is al weer bijna 1 juli en dat is (bijna tr…

Volg ons op social media