Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

25 november 2010, door Glasvezel Nieuws

Sint-Michielsgestel sluit overeenkomst met Glashart

De gemeente Sint-Michielsgestel sluit een overeenkomst af met de combinatie Reggefiber en KPN voor de aanleg van een glasvezelnetwerk. Onder de naam Glashart onderzoeken deze partijen of er voldoende animo is om tot grootschalige aanleg van een glasvezelnetwerk in de gemeente over te gaan. De gemeente ziet het als een belangrijke kans om alle huishoudens, bedrijven en instellingen aan te sluiten op een glasvezelnetwerk.

Lees verder

Meer nieuws...

Mijlpaal voor E-Fiber

Naast KPNNetwerkNL en Delta Fiber Networks maakt ook netwerkbeheerder E-Fiber behoorlijke stappen met de uitrol van haar glasvezelnetwerk. Het bedrijf heeft ondertussen de mijpaal van honderdduizen…

Aanleg glasvezelnetwerk in Tiel is gestart

Op 7 september is de aanleg van het glasvezelnetwerk in de bebouwde kom van Tiel symbolisch gestart met de onthulling van een informatiebord aan de Reuchlinlaan in Passewaaij.
Toekomstbestendig in…

Maastricht aan de glasvezel

De gemeente Maastricht heeft afgesproken met KPNNetwerkNL dat ze aangesloten wordt op het glasvezel netwerk van deze netwerkbeheerder.
In totaal gaat het om zo’n 60.000 aansluitingen. Het aansluit…

Etten-Leur toch aan de glasvezel?

Nadat E-Fiber in maart afhaakte als netwerkleverancier die een glasvezel netwerk aan wilde leggen in Etten-Leur pakt KPN nu de handschoen op.
E-Fiber had het plan om de gehele gemeente Etten-Leur …

Volg ons op social media