Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

09 mei 2016, door Glasvezel Nieuws

De Wolden blijft in onzekerheid over aanleg glasvezel

De Wolden blijft nog wat langer in onzekerheid of er glasvezel gaat komen. Op 1 mei had Glasvezel De Wolden nog niet het benodigde aantal inschrijvingen binnen om met de aanleg in het pilot gebied te kunnen beginnen. In de drie pilot dorpen Ruinerwold, Oosteinde en Koekange sloten ruim 730 huishoudens een glasvezelabonnement af bij één van de providers. Dat is minder dan de stichting Glasvezel De Wolden zich tot doel had gesteld. Van de 2.200 huishoudens zou de helft zich aan moeten melden om de aanleg van een glasvezelnetwerk mogelijk te maken.

 

Lees verder

Meer nieuws...

Mijlpaal voor E-Fiber

Naast KPNNetwerkNL en Delta Fiber Networks maakt ook netwerkbeheerder E-Fiber behoorlijke stappen met de uitrol van haar glasvezelnetwerk. Het bedrijf heeft ondertussen de mijpaal van honderdduizen…

Aanleg glasvezelnetwerk in Tiel is gestart

Op 7 september is de aanleg van het glasvezelnetwerk in de bebouwde kom van Tiel symbolisch gestart met de onthulling van een informatiebord aan de Reuchlinlaan in Passewaaij.
Toekomstbestendig in…

Maastricht aan de glasvezel

De gemeente Maastricht heeft afgesproken met KPNNetwerkNL dat ze aangesloten wordt op het glasvezel netwerk van deze netwerkbeheerder.
In totaal gaat het om zo’n 60.000 aansluitingen. Het aansluit…

Etten-Leur toch aan de glasvezel?

Nadat E-Fiber in maart afhaakte als netwerkleverancier die een glasvezel netwerk aan wilde leggen in Etten-Leur pakt KPN nu de handschoen op.
E-Fiber had het plan om de gehele gemeente Etten-Leur …

Volg ons op social media