Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

03 mei 2016, door Glasvezel Nieuws

Breedband buitengebied Hardenberg dichterbij

Cogas is gestart met de campagnes voor aanleg van glasvezel op het platteland in Hardenberg en de omgeving van Beerzerveld. Om glasvezel in de buitengebieden van Hardenberg en de rand van Twenterand (inclusief Beerzerveld en omgeving) moet vijftig procent van de inwoners vóór 18 juli een abonnement via glasvezel afnemen. In de gemeente Hardenberg gaat het om zo’n 4.200 huishoudens en bedrijven. De inwoners kunnen kiezen uit diensten van vijf verschillende aanbieders, voor consumenten Caiway, Fiber en Solcon.

Lees verder

Meer nieuws...

Aanleg glasvezelnetwerk in Tiel is gestart

Op 7 september is de aanleg van het glasvezelnetwerk in de bebouwde kom van Tiel symbolisch gestart met de onthulling van een informatiebord aan de Reuchlinlaan in Passewaaij.
Toekomstbestendig in…

Maastricht aan de glasvezel

De gemeente Maastricht heeft afgesproken met KPNNetwerkNL dat ze aangesloten wordt op het glasvezel netwerk van deze netwerkbeheerder.
In totaal gaat het om zo’n 60.000 aansluitingen. Het aansluit…

Etten-Leur toch aan de glasvezel?

Nadat E-Fiber in maart afhaakte als netwerkleverancier die een glasvezel netwerk aan wilde leggen in Etten-Leur pakt KPN nu de handschoen op.
E-Fiber had het plan om de gehele gemeente Etten-Leur …

Youfone verkort de levertijd

Voor haar Thuis TV & Internet proposities heeft Youfone aangekondigt dat ze de levertijd verkorten. Was het eerder nog dat je pas na minimaal 30 dagen na aanvraag aangesloten kon worden op de d…

Volg ons op social media