Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

03 mei 2016, door Glasvezel Nieuws

KPN verhoogt prijzen

KPN gaat per 1 juli meer vragen voor internet, televisie en bellen. Het abonnement worden 2,50 euro duurder. Wel voegt het bedrijf de erotische zender PassieLight toe aan het basispakket.KPN zegt dat de tarieven omhoog gaan om de veiligheid, stabiliteit en kwaliteit te kunnen waarborgen. KPN-klanten worden via een e-mail of brief op de hoogte gesteld van de nieuwe tarieven.

 

Lees verder

Meer nieuws...

Mijlpaal voor E-Fiber

Naast KPNNetwerkNL en Delta Fiber Networks maakt ook netwerkbeheerder E-Fiber behoorlijke stappen met de uitrol van haar glasvezelnetwerk. Het bedrijf heeft ondertussen de mijpaal van honderdduizen…

Aanleg glasvezelnetwerk in Tiel is gestart

Op 7 september is de aanleg van het glasvezelnetwerk in de bebouwde kom van Tiel symbolisch gestart met de onthulling van een informatiebord aan de Reuchlinlaan in Passewaaij.
Toekomstbestendig in…

Maastricht aan de glasvezel

De gemeente Maastricht heeft afgesproken met KPNNetwerkNL dat ze aangesloten wordt op het glasvezel netwerk van deze netwerkbeheerder.
In totaal gaat het om zo’n 60.000 aansluitingen. Het aansluit…

Etten-Leur toch aan de glasvezel?

Nadat E-Fiber in maart afhaakte als netwerkleverancier die een glasvezel netwerk aan wilde leggen in Etten-Leur pakt KPN nu de handschoen op.
E-Fiber had het plan om de gehele gemeente Etten-Leur …

Volg ons op social media