Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

08 april 2016, door Glasvezel Nieuws

Snel los met glasvezel Fryske Marren

De ambities zijn groot. Eind dit jaar al wil de stichting DFMopGlas de uitrol beginnen van glasvezel naar 28.000 adressen in De Fryske Marren. Zacht gezegd waren Jaap Bosma (Terkaple), Anja Rombout (Vegelinsoord) en Peter Holkema (Delfstrahuizen) niet blij met het bericht, vorige week, dat het provinciebestuur nadenkt over een nieuwe strategie voor snel internet. Niet meer van onderop, door initiatieven van plattelandsbewoners, maar op een of andere manier van bovenaf lijkt de nieuwe filosofie van gedeputeerde Sietske Poepjes.

 

Lees verder

Meer nieuws...

Aanleg glasvezelnetwerk in Tiel is gestart

Op 7 september is de aanleg van het glasvezelnetwerk in de bebouwde kom van Tiel symbolisch gestart met de onthulling van een informatiebord aan de Reuchlinlaan in Passewaaij.
Toekomstbestendig in…

Maastricht aan de glasvezel

De gemeente Maastricht heeft afgesproken met KPNNetwerkNL dat ze aangesloten wordt op het glasvezel netwerk van deze netwerkbeheerder.
In totaal gaat het om zo’n 60.000 aansluitingen. Het aansluit…

Etten-Leur toch aan de glasvezel?

Nadat E-Fiber in maart afhaakte als netwerkleverancier die een glasvezel netwerk aan wilde leggen in Etten-Leur pakt KPN nu de handschoen op.
E-Fiber had het plan om de gehele gemeente Etten-Leur …

Youfone verkort de levertijd

Voor haar Thuis TV & Internet proposities heeft Youfone aangekondigt dat ze de levertijd verkorten. Was het eerder nog dat je pas na minimaal 30 dagen na aanvraag aangesloten kon worden op de d…

Volg ons op social media